Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună femeia care îl poate salva pe Irinel Columbeanu despre fostul milionar: „Poate să dureze toată viaţa”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 9:38 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 17:14

Reclamă
Ce a putut să spună femeia care îl poate salva pe Irinel Columbeanu despre fostul milionar: „Poate să dureze toată viaţa”

Calvarul prin care a trecut Irinel Columbeanu de Crăciun, după ce a ajuns sărac şi într-o cameră de azil

Femeia care îl poate salva pe Irinel Columbeanu, Romaniţa Iovan, a vorbit despre relaţia pe care o are cu fostul său iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu şi Romaniţa Iovan au format un cuplu timp de 10 ani, între 1968 şi 1996. În prezent, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni după şi-a pierdut întreaga avere. Fostul milionar are nevoie de ajutor financiar, iar printre cei cărora li s-a cerut ajutorul a fost şi Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a spus că cele mai potrivite persoane care îl pot ajuta pe Irinel Columbeanu sunt fostele sale partenere: Romaniţa Iovan şi Monica Columbeanu. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ce a putut să spună femeia care îl poate salva pe Irinel Columbeanu despre fostul milionar. Gigi Becali i-a pronunţat numele

Acum câteva luni, Romaniţa Iovan spunea că are o relaţie bună cu Irinel Columbeanu şi că îl va ajuta oricând pe fostul său iubit.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât. O prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit. Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei. Iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a spus Romaniţa Iovan acum câteva luni, conform libertatea.ro.

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu, când a aflat că fostul milionar a ajuns falit şi are nevoie de ajutor

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu (66 de ani), după ce mai multe persoane i-au transmis să îl ajute pe fostul milionar care a ajuns în azil şi are nevoie disperată de bani. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă şi a avut o reacţie care a surprins pe toată lumea.

Irinel Columbeanu a avut o avere uriaşă, dar acum trece prin momente extrem de dificile. A rămas fără bani şi nu îşi permite nici măcar să achite costurile lunare. Are o pensie de 2.000 de lei, jumătate din suma pe care ar trebui să o achite, lunar, la azil.

Reclamă

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și