Închide meniul
Foto

Reacţia tulburătoare a lui Irinel Columbeanu după ce s-a scris că iubitul Monicăi Gabor s-a oferit să îl ajute. Ce anunţ a făcut

Publicat: 17 octombrie 2023, 11:43

Reclamă
Reacţia tulburătoare a lui Irinel Columbeanu după ce s-a scris că iubitul Monicăi Gabor s-a oferit să îl ajute. Ce anunţ a făcut

Reacţia tulburătoare a lui Irinel Columbeanu după ce s-a scris că iubitul Monicăi Gabor s-a oferit să îl ajute

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, la nunta lor / Hepta

Irinel Columbeanu a avut prima lui apariţie televizată după ce s-a scris că milionarul chinez Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor, l-a sunat şi s-a oferit să îi plătească şederea într-un azil din SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul milionar de la Izvorani a infirmat aceste informaţii. El a precizat că nu ar fi putut oricum accepta o asemenea ofertă, dacă aceasta ar fi venit, fiindcă are probleme de sănătate care nu îi permit o asemenea călătorie cu avionul.

Reacţia tulburătoare a lui Irinel Columbeanu după ce s-a scris că iubitul Monicăi Gabor s-a oferit să îl ajute. Ce anunţ a făcut

Adevărul este că nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu. Dacă aș fi acceptat această invitație care nu există, nu aș fi putut să merg pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul. Ori dacă m-ar fi invitat, m-ar fi invitat undeva lângă Irina, adică la Los Angeles. Până acolo e un zbor foarte lung. Nu aş vrea să mi se întâmple ceva în timpul zborului. În timpul zborului nu s-ar putea face niciun fel de intervenţie. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Prima TV.

Fostul milionar de la Izvorani a confirmat că fata lui, Irina, i-a trimis 200 de dolari. Irinel Columbeanu crede că Monica, fosta lui soţie, care nu l-a contactat, i-a delegat Irinei sarcina de a ţine legătura cu el şi de a-l ajuta.

Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit”, a mai declarat Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Reclamă

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani

Patronul azilului de la Ghermăneşti, unde stă în prezent Irinel Columbeanu, a făcut apel la Gigi Becali să îl ajute pe fostul milionar de la Izvorani.

Potrivit lui Ion Cassian, Gigi Becali i-a plătit azilul şi regretatei Zina Dumitrescu, în perioada în care aceasta a stat la Ghermăneşti.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane (n.r.: 2.000 de lei), de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni) și domnul Becali, în ultimă instanță.

Reclamă 4 / 0/3

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat proprietarul azilului de la Ghermăneşti, Ion Cassian, pentru click.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și