Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună fosta soție a lui Bănel Nicoliță, la doi ani de la divorțul în secret: „Copiii nu suferă!”

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2023, 17:18

Reclamă
Ce a putut să spună fosta soție a lui Bănel Nicoliță, la doi ani de la divorțul în secret: „Copiii nu suferă!”

Părăsit de soţie, Bănel Nicoliţă a primit un mesaj categoric de la Cristina

Bănel Nicoliţă, alături de fosta sa soție, Cristina / Spynews

Ce a putut să spună fosta soție a lui Bănel Nicoliță, la doi ani de la divorțul în secret. Cristina Pisica a vorbit despre fostul fotbalist de la Steaua, cu care a avut o căsnicie de 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea lor de dragoste s-a încheiat abrupt în urmă cu doi ani, fără ca multă lume să știe. Cei doi au împreună două fetițe, pe Amalia și Natalia.

Ce a putut să spună fosta soție a lui Bănel Nicoliță, la doi ani de la divorțul în secret: „Copiii nu suferă!”

Chiar dacă mariajul lor a ajuns la final, Cristina și Bănel continuă să vorbească regulat și să mențină o relație bună. Fosta soție a lui Nicoliță a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia, explicând că fostul mijlocaș din Ghencea este extrem de implicat în creșterea copiilor.

Din acest motiv, Cristina a precizat că fetițele nu suferă din cauza separării de Bănel Nicoliță.

Totuși, Cristina exclude o posibilă împăcare cu fostul jucător, care între timp a început o nouă relație alături de altă femeie.

Reclamă

„Sunt câțiva ani de când ne-am separat. Nu mai există cale de împăcare între noi doi. Copiii nu suferă că noi am divorțat, pentru că ei își petrec timp și cu mine, și cu tatăl lor. Iar între mine și Bănel nu există tensiuni sau certuri. Ne înțelegem bine.

Sunt bine așa cum sunt. Bănel își ajută copiii, nici nu se pune problema că i-ar neglija, tot timpul se interesează de ei. Le-a luat pe fete de Sărbători la munte în vacanță, de la Crăciun până la Revelion au stat împreună.

Este un tată grijuliu și implicat. Nu pot să comentez nimic de rău despre el. Noi nu ne-am înțeles, dar asta nu înseamnă că el nu este atent cu copiii și are grijă să nu le lipsească nimic și să petreacă timp cu Amalia şi cu Natalia”, a spus Cristina, pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită

Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre noua iubită. Fostul jucător de la Steaua a divorțat în urmă cu doi ani de Cristina, după o căsnicie de 6 ani. Între timp, Nicoliță a trecut peste despărțire, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de altă femeie.

Nicoliță a dezvăluit că are o nouă iubită cu care se simte foarte bine. Atât de bine încât cei doi au decis să petreacă împreună Sărbătorile de iarnă, potrivit spynews.ro.

Bănel Nicoliță a trecut peste momentele grele de după divorțul de Cristina, femeia cu care are două fiice, Amalia și Natalia.

Fostul jucător al naționalei României nu s-a mai ascuns și a anunțat că în prezent există o nouă femeie în viața lui, alături de care are gânduri serioase.

„Da, sunt într-o relație, nu e problemă, se știe foarte bine. Nu pot să ascund faptul că sunt într-o relație. Da, sunt într-o relație cu o femeie. Avem o relație de ceva timp. Nu sunt singur, dar nici nu pot să povestesc mai multe”, a spus Bănel Nicoliță, pentru spynews.ro.

Bănel Nicoliță a dezvăluit cel mai mare regret al vieții sale

Recent, Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Cristina și recunoaște că a greșit enorm în momentul în care a plecat de acasă pentru a investi toți banii la Făurei.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Reclamă

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și