Închide meniul

Ce a putut să spună Gigi Becali despre Marine Le Pen, cea care a pierdut alegerile din Franţa în faţa lui Emmanuel Macron

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 11:53

Ce a putut să spună Gigi Becali despre Marine Le Pen, cea care a pierdut alegerile din Franţa în faţa lui Emmanuel Macron

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Marine Le Pen

Colaj Profimedia - Hepta

Gigi Becali a vorbit despre Marine Le Pen, cea care a pierdut alegerile din Franţa în faţa lui Emmanuel Macron. Becali spune că a cunoscut-o personal pe Le Pen, însă nu o vedea în funcţia de preşedinte al Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut un nou derapaj la adresa femeilor atunci când a spus că Marine Le Pen nu poate să fie preşedintele Franţei.

Cu Le Pen stăteam la masă în Parlamentul European. Era și cu taică-su. Ea vrea Franța puțin mai departe de NATO, de Uniunea Europeană și am suferi așa și noi. Am auzit că are și o prietenie cu rușii, deci mai bine. Nu mă pricep eu la astea.

Ce să facă o femeie președinte? Se alege praful, nu poate fi stăpânitoare!”, a spus Gigi Becali la România TV.

Emmanuel Macron a fost reales ieri preşedinte al Franţei pentru un nou mandat de cinci ani. La fel ca în 2017, Macron a învins-o, în al doilea tur de scrutin, pe lidera extremei drepte, Marine Le Pen. Dar diferenţa a fost, de această dată, mai mică: Macron a primit 58,5 la sută din voturi, faţă de peste 66 de procente acum cinci ani.

Reclamă

 Vladimir Putin a băgat frica în Gigi Becali

Marine Le Pen nu este singurul om politic internaţional despre care Gigi Becali a făcut referire în această perioadă. Patronul FCSB a vorbit şi despre Vladimir Putin, cel care a declanşat războiul în Ucraina. În contextul atrocităţilor comise de soldaţii ruşi în Ucraina, Becali a spus că se teme de Putin.

Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO? Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară.

Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei. Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și