Închide meniul
Foto

Cum a reacționat familia Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, când a aflat de relație. De ce i-a supărat Anamaria Prodan pe părinții fetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 22:38

Cum a reacționat familia Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, când a aflat de relație. De ce i-a supărat Anamaria Prodan pe părinții fetei

Laurențiu Reghecampf e într-o relație cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf, alături de Corina Caciuc / Instagram via Playtech

Jurnaliștii de la botoșăneanul.ro au aflat cum au reacționat părinții Corinei Caciuc, când au aflat de relația pe care fiica sa o are cu Laurențiu Reghecampf. Părinții fetei sunt în culmea fericirii că vor avea un ginere bogat și celebru. Singurul aspect care i-a deranjat a fost scandalul imens din spațiul public provocat de anunțul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Laurențiu Reghecampf a fost rezervat în declarații în ceea ce privește divorțul de Anamaria Prodan, dar și relația pe care o are cu Corina Bilcon, Anamaria Prodan a fost cea care a oferit mai multe interviuri în care a atacat-o atât pe iubita lui Reghe, dar și pe soțul ei.

Mai mult, părinții Corinei Caciuc nu vor sub nicio formă să intervină în viața fiicei lor.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Reclamă

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a fost singura declarație dată de Laurențiu Reghecampf pe marginea acestui subiect, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan a distrus-o pe Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa amantei lui Laurenţiu Reghecampf, al cărei nume nu l-a pronunţat însă. „Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile”, a spus Prodan despre Corina Caciuc.

„Nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu.

Reclamă 4 / 0/3

Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva”, a spus Prodan, la Pro TV.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan a ieșit la rampă şi a făcut dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și