Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 februarie 2024, 19:34

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică: „Norocul ei e ăsta!” Vanessa e de o frumuseţe uimitoare

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiic

  • Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică
  • Fostul mare campion mondial s-a stabilit în Canada, alături de superba sa familie

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică. Fostul mare campion mondial s-a stabilit în Canada, alături de superba sa familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Doroftei, fiica marelui nostru campion, este răsfăţata familiei. Într-unul dintre rarele interviuri despre familia sa, Leonard Doroftei a vorbit la superlativ despre fiica sa, care vrea să devină medic. Doroftei a făcut chiar o glumă virală pe seama fiicei sale, care este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA LUI LEONARD DOROFTEI)

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică

Norocul ei că seamănă cu maică-sa„, a glumit Doroftei, care a oferit şi alte detalii despre superba sa fiică. Vanessa visează să devină medic.

Reclamă

„Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie„, a mai dezvăluit Leonard Doroftei într-un interviu acordat în trecut pentru gsp.ro.

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada

Leonard Doroftei a dezvăluit cine l-a ajutat să o poată lua de la zero în Canada, acolo unde a devenit antrenor de box. Într-un moment în care nu-şi găsea locul, marele nostru campion a primit o mână de ajutor de la un alt român.

Reclamă

Acesta, deţinătorul unei firme de transporturi din Canada, i-a oferit un spaţiu într-o hală pentru a avea propria sală de box. Mai mult, acesta nu îi cere bani „Moşului” pentru utilităţi.

Firma de transport a mai făcut şi un gest pentru imaginea ei, dar şi pentru a-l ajuta pe Doroftei. Camioanele imense care circulă prin America de Nord au imprimate imaginea campionului nostru şi mesajul „Antrenează-te cu o legendă!”.

„Sunt mândru. Practic, mă plimb prin toată America. Primesc mesaje de la oameni de peste tot. Mi-a dat o bucată din hala lui. “Fă-ți sală!”.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi ia niciun ban pe aer condiționat, pe căldură. Cine mai face lucrurile astea în ziua de azi? Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București.

Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a dezvăluit Doroftei, citat de gsp.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 Gil Vicente – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Meci important pentru liderul din Liga Portugal. Echipele de start 21:41 Cine e Ionuț Cojocaru, noul star de la echipa lui Gică Hagi! A marcat de 2 ori într-o repriză în meciul cu Universitatea Craiova 21:23 Plymouth – Leicester LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). „Vulpile” continuă lupta pentru promovare. Echipele de start 21:20 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – Farul 1-2. Cojocaru, „dublă” de senzaţie cu care a întors scorul în minutul 45+5! Ratări uriaşe în Bănie 21:10 Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat că Florinel Coman pleacă în Qatar: „De ce nu vă puneți întrebarea asta?” 21:06 Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, după oferta fabuloasă primită de Florinel Coman: „Dau un milion de euro!” 21:00 Loredana Toma și Mihaela Cambei, calificate la Jocurile Olimpice! Președintele FR haltere: „Avem certitudinea!” 20:35 Cuplu de echipă națională pentru Mihai Rotaru! Propunere de senzație pentru patronul de la Universitatea Craiova 20:34 Echipa care îi plăteşte clauza de reziliere lui Florinel Coman. Salariu anul de 2 milioane de dolari pentru „Mbappe” de la FCSB 20:16 FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă
Diverse • 17:15
FOTO
Fiica lui Leonard Doroftei a întors toate privirile la plajă. Vanessa a făcut senzație într-un costum de baie roz
Ce a putut face fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său dădea totul pentru a o lua de la zero
Diverse • 11 apr., 9:26
Ce a putut face fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său dădea totul pentru a o lua de la zero
Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere
Diverse • 8 apr., 12:45
FOTO
Cât a ajuns să câştige lunar Leonard Doroftei, în Canada, în timp ce fiul său a adunat deja o avere
Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Diverse • 25 mart., 19:07
FOTO
„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat
Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească
Diverse • 13 mart., 16:36
FOTO
„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”