Închide meniul
Foto

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada. Moşul, uimit de un gest uriaş. Cât câştigă acum lunar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2024, 10:24

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada. Moşul, uimit de un gest uriaş. Cât câştigă acum lunar

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada

Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a dezvăluit cine l-a ajutat să o poată lua de la zero în Canada, acolo unde a devenit antrenor de box. Într-un moment în care nu-şi găsea locul, marele nostru campion a primit o mână de ajutor de la un alt român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta, deţinătorul unei firme de transporturi din Canada, i-a oferit un spaţiu într-o hală pentru a avea propria sală de box. Mai mult, acesta nu îi cere bani „Moşului” pentru utilităţi.

Cine a putut să îl ajute pe Leonard Doroftei să o ia de la zero în Canada, după ce a umilit în România

Firma de transport a mai făcut şi un gest pentru imaginea ei, dar şi pentru a-l ajuta pe Doroftei. Camioanele imense care circulă prin America de Nord au imprimate imaginea campionului nostru şi mesajul „Antrenează-te cu o legendă!”.

„Sunt mândru. Practic, mă plimb prin toată America. Primesc mesaje de la oameni de peste tot. Mi-a dat o bucată din hala lui. “Fă-ți sală!”.

Nu-mi ia niciun ban pe aer condiționat, pe căldură. Cine mai face lucrurile astea în ziua de azi? Am făcut sala asta aici să prind cât mai multă experiență și să mă întorc la București.

Reclamă

Planul e ca în 2024 să fiu din nou acasă. Nu cred că mai pot. Sunt pregătit să o iau iar de la zero. Bani sunt. Am niște bani puși deoparte. Voi face o sală mică în România, mă bazez pe o anumită clientelă”, a dezvăluit Doroftei, citat de gsp.ro.

Leonard Doroftei i-a uimit pe canadieni

Ce i-au putut spune canadienii lui Leonard Doroftei când românul încerca să o ia de la zero a un lucru care a fost dezvăluit chiar de marele nostru campion, care acum a devenit antrenor de box şi are propria sală.

După ce în 2019 a plecat din România, Doroftei s-a apucat de şcoala de antrenori. Leonard a povestit în trecut cum a fost umilit în România, fiind numit „cerşetor”, chiar dacă a făcut cinste ţării noastre în toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la cursurile de antrenori de la Quebec, Doroftei (53 de ani) a avut parte de un moment inedit, în care a fost nevoit să spună palmaresul, de faţă cu ceilalţi cursanţi. Când a vorbit despre titlul mondial, oamenii din jur au fost şocaţi.

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună).

Am făcut școala de antrenori în Quebec, eram cel mai bătrân cursant. Am luat-o de la zero, dar pentru mine erau amintiri din copilărie. Când au văzut ce fac, profesorii au început: «Daaa, dar el e din Europa!».

Trebuia să ne spunem palmaresul. Când a venit rândul meu, m-am ridicat în picioare și le-am spus: «Bam, bam, bam!». S-au uitat toți la mine și au făcut: «What the fuck are you doing here, man?» (n.r. – Ce dracu’ cauți tu aici?)”, a povestit marele nostru campion, pentru sursa citată.

Leonard Doroftei este unul dintre sportivii care au scris istorie pentru România. Campion mondial la box, Doroftei are în palmares şi două medalii olimpice, ambele de bronz, în 1992 la Barcelona şi în 1996 la Atlanta.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și