Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei! Calvarul prin care a trecut Sarah Dumitrescu

Antena Sport Publicat: 1 august 2023, 17:24

Reclamă
Ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei! Calvarul prin care a trecut Sarah Dumitrescu

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei

Sarah Dumitrescu şi Anamaria Prodan/ Colaj Instagram, interviu AntenSport

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei. Impresara a dezvăluit că Sarah a trecut prin momente extrem de complicate, atunci când a fost operată de trei ori la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu Prodan participă în prezent la Jocurile Francofoniei-Kinsasha, alături de echipa naţională de baschet a României. Mama sa, Anamaria Prodan, este foarte mândră de reuşitele ei.

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei

Anamaria Prodan s-a declarat o mamă mândră, dezvăluind că fiica ei cea mică, Sarah, „este de neoprit”. Asta după ce în trecut a suferit trei operaţii, la nivelul genunchilor.

Impresara susţine că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

Reclamă

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan face senzaţie în Congo

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face senzaţie în Congo. Tânăra în vârstă de 23 ani a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în 2022 şi a revenit pe terenul de baschet. Este în lotul selecţionatei feminine a României, care participă la Jocurile Francofoniei.

Sarah şi celelalte jucătoare din echipa naţională au participat la festivitatea de deschidere de la Kinshasa şi au postat mai multe imagini pe reţelele sociale. Fiica Anamariei Prodan s-a fotografiat cu tricolorul pe umeri.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a şi contribuit la victoria României împotriva ţării gazdă. Tricolorele s-au impus cu 73-65, iar Sarah Dumitrescu a reuşit un punct şi 11 recuperări.

România s-a calificat în sferturile competiţiei, după ce în ultimul meci din grupa A a trecut de Ciad cu scorul de 125-43. Sarah Dumitrescu a fost autoarea a 22 de puncte pentru „tricolore”.

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii.

”Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera Vezi toate știrile
Citește și