Închide meniul
Foto

Fiica cea mică a Anamariei Prodan face senzaţie în Congo! S-a fotografiat cu tricolorul pe umeri. Momente speciale pentru Sarah

Publicat: 29 iulie 2023, 18:03

Reclamă
Fiica cea mică a Anamariei Prodan face senzaţie în Congo! S-a fotografiat cu tricolorul pe umeri. Momente speciale pentru Sarah

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / WOWnews

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face senzaţie în Congo. Tânăra în vârstă de 23 ani a trecut peste problemele medicale cu care s-a confruntat în 2022 şi a revenit pe terenul de baschet. Este în lotul selecţionatei feminine a României, care participă la Jocurile Francofoniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah şi celelalte jucătoare din echipa naţională au participat la festivitatea de deschidere de la Kinshasa şi au postat mai multe imagini pe reţelele sociale. Fiica Anamariei Prodan s-a fotografiat cu tricolorul pe umeri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica cea mică a Anamariei Prodan face senzaţie în Congo

Ea a şi contribuit la victoria României împotriva ţării gazdă. Tricolorele s-au impus cu 73-65, iar Sarah Dumitrescu a reuşit un punct şi 11 recuperări.

Selectionata feminina a Romaniei a reusit sa inregistreze primul succes in cadrul primei faza a Jocurilor Francofoniei, intreceri care se disputa la Kinshasa (Republica Democratica Congo), dupa ce tinerele baschetbaliste pregatite de antrenorul Ioannis Koukos au depasit selectionata tarii gazda, cu scorul de 73-65 (20-8, 19-20, 17-16, 17-21). Sambata, de la ora 18:45, Romania va intalni nationala Ciad in ultima runda din Grupa A, Acvilele avand mari sanse de calificare in sferturile de finala.

Dupa dusul rece suferit in runda inaugurala a celei de-a IX-a editii a Jocurilor Francofoniei, nationala feminina aflata sub bagheta antrenorului Ioannis Koukos a reusit sa sparga gheata, astazi, in intrecerile de la Kinshasa, invingand reprezentativa Republicii Democratice Congo, cu scorul de 73-65. De altfel, tinerele Acvile au intrat foarte decise sa stearga cu buretele esecul cu Libanul din prima zi si au pus stapanire pe jocul disputat impotriva selectionatei tarii gazda inca de la primele actiuni. Cu POP (27 p, 3×3, 8 rec) in forma deosebita si sustinuta foarte bine de KOVACS (17 p), BOBAR (15 p), BISZAK (13 p) si DUMITRESCU (1 p, 11 rec), echipa Romaniei s-a desprins in primul sfert la o diferenta confortabila, scor 20-8, si nu a mai cedat initiativa pana la finalul partidei, in pofida eforturilor depuse de gazde, care au tot incercat sa revina in joc.

Reclamă

In Grupa A, sambata, tinerele baschetbaliste tricolore vor intalni selectionata similara a Ciad, cu incepere de la ora 18:45, partida fiind extrem de importanta in economia calificarii in faza superioara. Primele trei echipe din grupa noastra se califica in sferturile de finala, urmand sa joace incrucisat cu echipele din celelalte doua serii„, se arată pe frbaschet.ro.

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii.

Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

Sarah este fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan. A recunoscut că a fost afectată de divorțul cu scandal al mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

A fost o dezamăgire foarte mare. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea”, a spus Sarah Dumitrescu, la începutul acestui an, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și