Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei! Mesaj fără rețineri

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2023, 9:32

Reclamă
Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei! Mesaj fără rețineri

Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei. Impresara susține că l-a dat uitării complet pe fostul ei partener de viață, după ce și-a șters tatuajul pe care îl avea cu acesta, pe spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit cu scandal anul trecut, însă în continuare mai țin legătură prin prisma faptului că au un copil împreună, pe Bebeto.

Ce a putut spune Anamaria Prodan, după ce l-a șters definitiv pe Laurențiu Reghecampf din viața ei

„Morții cu morții” a fost mesajul triumfător transmis de Anamaria Prodan, după ce și-a șters tatuajul cu Laurențiu Reghecampf. În locul acestuia, impresara și-a tatuat pe spate trei trandafiri, trandafiri care-i simbolizează pe cei trei copii ai ei, Rebecca, Sarah și Bebeto.

De asemenea, după ce și-a șters chipul lui Laurențiu Reghecampf de pe piele, Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a mai închis un capitol în viața ei.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu!

Reclamă

Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut!

Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf

S-a aflat ce a putut să păstreze Anamaria Prodan în casă, pentru a-şi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit că încă păstrează o urmă cu fostul ei soţ, anume un întreg perete cu acesta, în propria locuinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a declarat că în trecut, i-a făcut un cadou inedit lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a ales să-i dedice un peret din casă fostului ei partener, perete pe care îl mai păstrează chiar şi în ziua de azi.

„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea.

E, cumva, un tribut adus acestor ani de muncă împreună, ca și echipă. Eu m-am ridicat singură, înainte să apară Laurențiu Reghecampf. Eram agent, aveam foarte mulți jucători, chiar din echipa națională, aveam antrenori, precum Rednic, Andone, în portofoliu. Îi aveam printre cei mai importanți jucători din România când l-am întâlnit pe Laurențiu Reghecampf.

Împreună, am muncit foarte mult și ne-am ridicat ca nimeni altcineva în țara aceasta. Familia Prodan-Reghecampf, în ciuda oricăror probleme s-au întâmplat mai târziu, a făcut istorie în țara aceasta. Și așa o să rămână!„Da! Am făcut un perete dedicat lui, cadou de ziua lui. Când a venit de la meci, a primit cadou acest perete! Era greu. Când faci cadouri ceasuri foarte scumpe, mașini, nu prea mai ai cu ce să surprinzi. Eu întotdeauna l-am surprins pe Laurențiu Reghecampf și i-am făcut cadou acest perete, care și astăzi este în casa mea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ego.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și