Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, şocată de ce i se întâmplă la 47 de ani: „Mă simt ca o bunică”

De Antena Sport
Publicat: 12 martie 2023, 9:55

Cea mai cunoscută amanta din România e şocată de ce i se întâmplă la 47 de ani. Cea care a trăit 16 ani alături de Victor Piţurcă susţine că nu se regăseşte în trendurile de pe Social Media, fiind fana întâlnirilor faţă în faţă.

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, şocată de ce i se întâmplă la 47 de ani

Cea mai cunoscută amantă din România, şocată de ce i se întâmplă la 47 de ani

Vica Blochina, în timpul unei emisiuni

„Mi se pare că i s-a dat omului posibilitatea să își expună viața așa cum își dorește el și cum o vede el. Tot ce vedem noi online, mai ales pe Instagram și pe Tik-Tok. Oamenii pun segmente din viața lor pe care își doresc ca ceilalți să le vadă, dar asta nu însemnă că ei chiar trăiesc viața aceasta ideală pe care o pun pe Instagram.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, şocată de ce i se întâmplă la 47 de ani

Pun fotografii, de multe ori oamenii poate se prefac că familia e minunată și foarte fericită, pozele sunt toate filtrate și retușate pentru că vrei să arăți mult mai bine acolo decât în realitate. Acolo e așa o viață wanna be, dar nu știu dacă din păcate sau din fericire.

Reclamă

Mă simt ultimul nepot! Au venit niște prieteni pe la mine și un băiat de 19 – 20 de ani s-a uitat la mine pe Tik-Tok și mi-a explicat. Nu are nicio legătură cu ce credeam eu că ar merge cu ceea ce mi-a explicat el.

Tinerii înțeleg foarte bine cum funcționează trendurile acolo, dar eu, pe Tik-Tok, sunt bunică așa mă simt. Mă depășește și clar trebuie să știi ce e în trend, este o întreagă industrie acolo și să ții pasul cu tot ce se întâmplă acolo”, a spus Blochina, citată de wowbiz.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită în public de fostul amant

Pe de altă parte, Vica Blochina a spus că nu toţi cei 16 ani de relaţie cu Victor Piţurcă au fost perfecţi. Fosta balerină de la Melody a dezvăluit un moment în care fostul selecţioner al României a umilit-o în public.

”Eram la casino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: Hai, ia-ți hainele și pleacă! De față cu toată lumea! Și mi-a fost atât de rușine, am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund„, a dezvăluit Vica Blochina în podcastul În Oglinda.

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani.

Victor Piţurcă plăteşte o pensie alimentară uriaşă

Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

 

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea