Închide meniul
Foto

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Cristi Borcea. ”E cel mai plătitor”

De Antena Sport
Publicat: 13 martie 2023, 8:50

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a facut o declarație spectaculoasă despre Cristi Borcea, pe care l-a numit bărbatul ideal. Asta pentru că fostul șef de la Dinamo ar fi ”cel mai plătitor”.

Reclamă

Cristi Borcea este recunoscut pentru faptul că a avut grijă mereu de femeile din viața lui. Acestea nu au avut nicio grijă din punct de vedere financiar, el ajutându-le și după despărțire.

Reclamă

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Cristi Borcea

”Bărbatul ideal e Borcea. Da, e cel mai plătitor! Asta trebuie să facă un bărbat. Pentru mine contează foarte mult asta. Nu să-mi dea mie bani, dar să știu că mă pot baza pe el, pentru mine contează enorm de mult. N-aș vrea să stau cu un bărbat care produce mai puțin decât mine”, a spus Vica Blochina, cea care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, pentru podcastul Teo Show.

Reclamă

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Cristi Borcea: Pentru ele, există Dumnezeu și eu

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea.

Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, spunea în trecut Cristi Borcea.

Câte operații estetice are Cristi Borcea: „La 35 de ani am început cu puțin botox”

Cristi Borcea a apelat la nu mai puțin de 7 intervenții estetice, de-a lungul anilor. Este vorba despre botox în frunte, botox în jurul ochilor, acid hialuronic în pomeți, acid hialuronic în jurul bărbiei, blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), vopsirea și spilcuirea sprâncenelor și vopsirea părului.

În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea vorbea deschis despre operațiile estetice la care a apelat. Milionarul dezvăluia că a apelat prima oară la botox, chiar la salonul său din Dorobanți, condus de prima sa soție, Mihaela.

Borcea a scos în evidență faptul că a fost supus la intervenții faciale treptat, tocmai pentru „a nu arăta urât”.

”Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.r. – Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea Cristi Borcea.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea