Închide meniul
Foto

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Ilie Năstase și soția Ioana: ”Îți imaginezi să dormi cu tataie?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2023, 9:43 / Actualizat: 29 mai 2023, 18:51

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Ilie Năstase și soția Ioana: ”Îți imaginezi să dormi cu tataie?”

Ilie Năstase a făcut-o să plângă pe soţia sa, Ioana, de faţă cu mai mulţi oameni

Ilie Năstase, alături de Ioana / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a vorbit despre relația dintre Ilie Năstase și Ioana, explicând că nu ar putea să trăiască alături de un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina, care a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, susține că pentru Ioana (46 de ani) nu este ușor să aibă o căsnicie cu Năstase (76 de ani), chiar dacă fostul mare campion este un bărbat bogat, care o răsfață.

Ce a putut spune cea mai cunoscută amantă din România despre Ilie Năstase și soția Ioana

”Eu le apreciez pe femeile care sunt judecate că au diferența de vârstă față de bărbat, el are 70 și ea are 30. Judecă lumea că îi cumpără bărbatul casă, mașină. Pentru mine, ăsta este un efort maxim să stai cu un om așa. Tu îți imaginezi să dormi cu tataie?

Lumea vede doar ce are ea, dar prin ce trece ca să ajungă acolo. Asta nu am să fac niciodată. Câți ani are Ilie Năstase și câți ani are soția lui? E șmecheră, are ficatul atât. Ea nu a crescut cu el, l-a luat deja la 100 de ani. A primit ceva, dar și prin ce trece.

Mă gândesc că dacă voi avea bani cândva, numai puști o să am lângă mine, barcă, baston cu diamante. Beau doar suc de cocos. Viața este scurtă, trebuie să trăiești cât îți permite ficatul și cât poți dormi liniștit”, a spus Blochina, la podcastul Tare de Tot.

Reclamă

Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion

Ilie Năstase a avut un cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion. Fostul mare tenismen român şi-a impresionat soţia cu un set superb de bijuterii achiziţionat din incinta aeroportului.

Se pare că Ilie Năstase şi Ioana Simion se înţeleg acum de minune. Cei doi au fost în trecut protagoniştii unor scandaluri şi s-au aflat de mai multe ori aproape de divorţ.

Aflaţi într-o perioadă în care se bucură de excursii, Ilie Năstase şi-a surprins soţia pe aeroport. Fostul număr 1 ATP i-a luat un set de bijuterii Ioanei Simion. Potrivit cancan.ro, bijuteriile ar fi costat 20.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„La Ierusalim, chiar la plecare, mi-a făcut un cadou frumos și nu mă așteptam. La aeroport, a mers la un magazin de bijuterii. Eu nu știam practic unde s-a dus. A rugat o prietenă să mă cheme. I-am zis să mă lase, că nu mă duc. Am crezut că vrea să ia dulciuri. El alesese, însă, un set foarte frumos de topaz și diamante, cercei și inel. Chiar nu mă așteptam, eram obosiți, după atâtea zile de alergătură”, a declarat Ioana Simion pentru sursa citată.

Ioana Simion e cea de a 5-a soţie a lui Ilie Năstase. Fostul mare tenismen a fost căsătorit în trecut cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Recomandări
  • Ilie Năstase are 76 de ani
  • Ioana este a cincea soție a lui Ilie Năstase

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și