Închide meniul

Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion! Cum şi-a impresionat soţia fostul tenismen

Publicat: 20 aprilie 2023, 19:46

Reclamă
Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion! Cum şi-a impresionat soţia fostul tenismen

Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion

Ilie Năstase şi Ioana Simion sunt acum fericiţi împreună

Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion. Fostul mare tenismen român şi-a impresionat soţia cu un set superb de bijuterii achiziţionat din incinta aeroportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că Ilie Năstase şi Ioana Simion se înţeleg acum de minune. Cei doi au fost în trecut protagoniştii unor scandaluri şi s-au aflat de mai multe ori aproape de divorţ.

Ilie Năstase, cadou de 20.000 de euro pentru Ioana Simion

Aflaţi într-o perioadă în care se bucură de excursii, Ilie Năstase şi-a surprins soţia pe aeroport. Fostul număr 1 ATP i-a luat un set de bijuterii Ioanei Simion. Potrivit cancan.ro, bijuteriile ar fi costat 20.000 de euro.

La Ierusalim, chiar la plecare, mi-a făcut un cadou frumos și nu mă așteptam. La aeroport, a mers la un magazin de bijuterii. Eu nu știam practic unde s-a dus. A rugat o prietenă să mă cheme. I-am zis să mă lase, că nu mă duc. Am crezut că vrea să ia dulciuri. El alesese, însă, un set foarte frumos de topaz și diamante, cercei și inel. Chiar nu mă așteptam, eram obosiți, după atâtea zile de alergătură”, a declarat Ioana Simion pentru sursa citată.

După ce au fost în Ierusalim, soţii Năstase se vor distra în Barcelona. Ilie şi Ioana petrec împreună clipe de neuitat.

Reclamă

Ioana Simion e a 5-a soţie a lui Ilie Năstase

Ioana Simion e cea de a 5-a soţie a lui Ilie Năstase. Fostul mare tenismen a fost căsătorit în trecut cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt.

Năstase a recunoscut că s-a supărat foarte tare pe Ioana atunci când aceasta i-a intentat proces de divorţ. În cele din urmă s-au împăcat.

În perioada în care am avut COVID, mi-a fost fost frică pentru că nu ştiam ce se va întâmpla, mai ales că am 75 de ani. Vreau să mă simt bine, să fiu sănătos, atât îmi doresc! Legat de Ioana, îmi doresc să nu mă mai supere, că m-a supărat tare anul trecut. A băgat al cincilea divorţ până acum, ce să zic!? E iubire. Dacă pensia mea de militar e de 4.440 de lei… De ziua ei, i-am făcut cadou o vacanţă în Dubai cu prietenele sale!”, declara Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Simion îşi doreşte un copil cu Ilie Năstase!

Ioana Simion anunţa la începutul anului trecut că îşi doreşte un copil cu fostul mare tenismen.

Visul de a avea o fetiţă mi se va îndeplini, tot ce mi-am dorit în viaţă am făcut. Iar eu îmi doresc foarte mult asta!”, spunea Ioana Simion.

Ilie Năstase are 5 copii din cele 5 mariaje pe care le-a avut. Ioana Simion are şi ea un copil, Theodor, care a făcut-o deja bunică.

Ioana Simion mărturisea că ţine dietă

Soţia lui Ilie Năstase nu se temea să recunoască faptul că ţine o dietă strictă. Ioana Simion este cu 30 de ani mai tânără decât soţul ei, Ilie.

Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți.

Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a mărturisit în trecut Ioana Năstase.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și