Închide meniul

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Publicat: 30 mai 2024, 13:06

Reclamă
Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

Irinel Columbeanu, în cadrul unui eveniment

Irinel Columbeanu a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui, la împlinirea vârstei de 67 de ani, dar fostul milionar în euro nu a vrut decât să sublinieze că s-a simţit bine la un restaurant de lux, alături de câţiva prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă în trecut, de zilele de naştere, Irinel Columbeanu era obişnuit cu petreceri de lux, la 67 de ani, după ce a ajuns să trăiască într-un azil, apreciază o ieşire cu prietenii la un restaurant cochet.

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos, cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important e că ne-am simțit cu toții bine. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă”, a spus Columbeanu, citat de click.ro.

Interesant este că printre cei invitaţi la ziua de naştere s-a aflat şi Ion Cassian, patronul azilului de la Ghermăneşti, unde Irinel a ajuns din cauza problemelor financiare. Acesta îl ajută să stea în azil, chiar dacă nu se află la zi cu plăţile.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii, nu acoperă toată taxa, diferența e însă mică, să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat, se străduiește cumva să facă rost de bani pentru taxă”, spunea în trecut Cassian.

Reclamă
Reclamă 4

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Irinel Columbeanu a recunoscut că a avut, în perioada sa de glorie, nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român. Nu își permite nici măcar să își plătească taxa lunară de la azilul din Ghermănești în care locuiește în prezent.

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Reclamă

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și