Închide meniul

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Publicat: 30 mai 2024, 13:06

Reclamă
Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

Irinel Columbeanu, în cadrul unui eveniment

Irinel Columbeanu a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui, la împlinirea vârstei de 67 de ani, dar fostul milionar în euro nu a vrut decât să sublinieze că s-a simţit bine la un restaurant de lux, alături de câţiva prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă în trecut, de zilele de naştere, Irinel Columbeanu era obişnuit cu petreceri de lux, la 67 de ani, după ce a ajuns să trăiască într-un azil, apreciază o ieşire cu prietenii la un restaurant cochet.

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos, cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important e că ne-am simțit cu toții bine. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă”, a spus Columbeanu, citat de click.ro.

Interesant este că printre cei invitaţi la ziua de naştere s-a aflat şi Ion Cassian, patronul azilului de la Ghermăneşti, unde Irinel a ajuns din cauza problemelor financiare. Acesta îl ajută să stea în azil, chiar dacă nu se află la zi cu plăţile.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii, nu acoperă toată taxa, diferența e însă mică, să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat, se străduiește cumva să facă rost de bani pentru taxă”, spunea în trecut Cassian.

Reclamă
Reclamă 4

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Irinel Columbeanu a recunoscut că a avut, în perioada sa de glorie, nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român. Nu își permite nici măcar să își plătească taxa lunară de la azilul din Ghermănești în care locuiește în prezent.

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Reclamă

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:45

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024, după România – Ucraina 3-0

9:05

Regan Smith a doborât recordul mondial la 100 m spate, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:50

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0: „Erau scouterii în tribună!”

8:37

Povestea celor doi Kimi

8:21

Gigi Becali a dezvăluit ce a ordonat la FCSB înainte de noul sezon: „Altceva n-au voie!”

8:03

România – Belgia, la EURO 2024 | Răzvan Lucescu a dezvăluit ce ne aşteaptă în meciul de foc cu belgienii: „Să-și piardă răbdarea”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și