Închide meniul

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Publicat: 30 mai 2024, 13:06

Reclamă
Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui. Fostul milionar a ajuns în sapă de lemn

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

Irinel Columbeanu, în cadrul unui eveniment

Irinel Columbeanu a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui, la împlinirea vârstei de 67 de ani, dar fostul milionar în euro nu a vrut decât să sublinieze că s-a simţit bine la un restaurant de lux, alături de câţiva prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă în trecut, de zilele de naştere, Irinel Columbeanu era obişnuit cu petreceri de lux, la 67 de ani, după ce a ajuns să trăiască într-un azil, apreciază o ieşire cu prietenii la un restaurant cochet.

Ce a putut spune Irinel Columbeanu când a fost întrebat ce cadouri a primit de ziua lui

„De ziua mea de naștere am fost la un local frumos, cu mai mulți prieteni. Nu am primit cadou cine știe ce chestii să pot spune, dar important e că ne-am simțit cu toții bine. Întâlnirea a durat cam până la 22.00, după care fiecare a plecat acasă”, a spus Columbeanu, citat de click.ro.

Interesant este că printre cei invitaţi la ziua de naştere s-a aflat şi Ion Cassian, patronul azilului de la Ghermăneşti, unde Irinel a ajuns din cauza problemelor financiare. Acesta îl ajută să stea în azil, chiar dacă nu se află la zi cu plăţile.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii, nu acoperă toată taxa, diferența e însă mică, să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat, se străduiește cumva să facă rost de bani pentru taxă”, spunea în trecut Cassian.

Reclamă
Reclamă 4

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Irinel Columbeanu a recunoscut că a avut, în perioada sa de glorie, nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român. Nu își permite nici măcar să își plătească taxa lunară de la azilul din Ghermănești în care locuiește în prezent.

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Reclamă

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

LIVE VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și