Închide meniul
Foto

Ce a putut spune românul celebru despre soţia sa, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2023, 8:59

Reclamă
Ce a putut spune românul celebru despre soţia sa, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Ce a putut spune românul celebru despre soţia sa, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, în vacanță

Victor Pițurcă a vorbit despre soția sa, Maria, pe care a înșelat-o timp de 16 ani cu Vica Blochina, care a ajuns astfel să fie denumită ”cea mai cunoscută amantă din România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă susține că și-a învățat soția de la începutul relației să se descurce acasă atunci când fostul selecționer era fotbalist și avea parte de cantonamente prelungite.

Ce a putut spune românul celebru despre soţia sa, pe care a înşelat-o 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

”Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu.

Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a spus Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Momentul în care cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit emoţional

Recent, și Vica Blochina a vorbit deschis despre situația în care s-a aflat, atunci când i-a transmis lui Piți că este însărcinată cu Edan. Cei doi au avut o relaţie extraconjugală de 16 ani şi au împreună un copil, pe Edan.

Reclamă

„După ce am rămas însărcinată şi i-am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Între noi nu mergea relaţia foarte bine. Eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am zis că aşa a vrut Doamne-Doamne să aduc acest copil pe lume.

Şi când i-am povestit că voi avea un copil, în momentul ăla, toate lucrurile la noi s-au schimbat. La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla, nu mai aveam prieten, nu aveam tată, nu aveam iubit, nu aveam frate”, a spus Vica Blochina, în podcastul Femeiadeasupra.

Vica Blochina a renunţat la o sumă uriaşă de bani

Cea mai cunoscută amantă din România a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Vica Blochina a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

„Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și