Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2023, 9:30

Reclamă

Valentina Pelinel a fost întrebată despre relația pe care o mai are cu fostul ei soț, Cristian Boureanu, pe care l-a părăsit după ce și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebată dacă mai vorbește cu Boureanu măcar de sărbătări, Pelinel nici nu i-a pronunțat numele și a spus doar că nu va vorbi despre trecut, chiar dacă cei doi au avut o căsnicie.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre bărbatul pe care l-a părăsit pentru Cristi Borcea

”Am o familie frumoasă și îmi place să trăiesc în prezent și să cred în viitor”, a spus Pelinel, citată de cancan.ro.

În 2007, Boureanu s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu”, a recunoscut Cristi Borcea, cu un an în urmă.

Reclamă

Valentina Pelinel, dezvăluiri despre mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri despre mariajul ei cu Cristi Borcea. Frumoasa blondă a recunoscut că ea şi Cristi Borcea sunt geloşi. Cu toate acestea, soţia lui Cristi Borcea a precizat că certurile lor sunt rare.

Unde există iubire, există și gelozie. Soțul meu este un bărbat dorit și sunt conștientă de asta. Dar am ales să fim parteneri de viață și avem împreună o familie frumoasă și unită.

Suntem persoane publice și adesea suntem în situația de a face poze cu persoane care ne recunosc, atât separat cât și împreună. Ne iubim și iubirea vine la pachet cu o doză de gelozie care este normală și sănătoasă, atâta timp cât nu se întrec limitele”, a spus pentru sursa citată mai sus

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și