Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux! Cum s-a afişat alături de milionarul care îi face toate poftele

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2023, 12:12

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux! Cum s-a afişat alături de milionarul care îi face toate poftele

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux

Alina Vidican, la nunta cu Cristi Borcea / Hepta

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, se scaldă în lux după ce şi-a refăcut viaţa alături de un pilot de curse brazilian. Femeia care s-a despărţit în 2016 de fostul patron al lui Dinamo trăieşte o poveste de dragoste cu Claude Senhoreti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vidican a trecut peste divorţul de Borcea, cel cu care are doi copii, pe George și Gloria. În 2019 l-a întâlnit pe milionarul Senhoreti, într-un moment în care brazilianul era însurat cu altă femeie. S-au cunoscut în timp ce românca îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Fosta soţie a lui Cristi Borcea se scaldă în lux

Claude are o afacere de succes în Miami şi au apărut informaţii că este mai bogat decât Cristi Borcea. Vinde maşini de lux şi deţine mai mulţi bolizi care costă o avere. Cu câteva dintre „bijuteriile” pe patru roţi pe care le are în proprietate tocmai a participat la un eveniment spectaculos.

Claude Senhoreti şi Alina Vidican au fost prezenţi, pe o plajă din Florida, la o expoziţie auto care a atras peste 5.000 de vizitatori. Dintre cei peste 400 de bolizi nu au lipsit: Ferrari Monza SP2 (evaluat la 2 milioane de dolari), Ferrari Enzo (evaluat la 1 milion de dolari), Pagani Huayra Roadsters (evaluat la 3 milioane de dolari), Porsche 918 (evaluat la peste 1 milion de dolari) şi câte un McLaren Sennas și P1 (evaluate fiecare la 1,3 milioane de dolari).

Fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a şi fotografiat, printre bolizi, alături de milionarul lângă care şi-a găsit fericirea. Fostul fotomodel arată uimitor la 39 de ani (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sienna Motors (@siennamotors)

Claude îi face toate poftele soţiei. Alina Vidican este răsfăţată cu cadouri scumpe! În ziua nunţii, fosta soție a lui Cristi Borcea a primit un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge până la 450.000 de dolari. Bolidul de lux atinge o viteză maximă de 342 km/h.

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea Alina Vidican despre Valentina Pelinel, în trecut: „Am simțit că e periculoasă!”

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți în perioada 2011-2016. Căsnicia lor a ajuns la final după ce milionarul român ar fi înșelat-o pe Alina cu Valentina Pelinel, actuala lui soție.

În urmă cu ceva timp, Alina Vidican a explicat că era conștientă de faptul că Cristi Borcea o înșală cu Valentina Pelinel. Cu toate acestea, Alina a continuat relația cu Borcea și chiar a ales să se căsătorească cu el.

Eu am tăiat-o personal de pe lista invitaților, la nuntă (n.r. – pe Valentina Pelinel)! Am simțit de-atunci că această persoană este periculoasă!

Eu, când m-am căsătorit cu soţul meu, ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul”, a spus Alina Vidican, în urmă cu câțiva ani.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și