Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre relația cu fostele neveste ale lui Cristi Borcea, după declarațiile incredibile făcute de milionarul român

Publicat: 10 aprilie 2023, 9:20

Reclamă
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre relația cu fostele neveste ale lui Cristi Borcea, după declarațiile incredibile făcute de milionarul român

Valentina Pelinel, aproape de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel a transmis un mesaj clar despre relaţia cu fostele neveste ale lui Cristi Borcea, după declaraţiile incredibile făcute de milionarul român. Aceasta susţine că se înconjoară de oameni cu care are lucruri în comun, şi a dat de înţeles că nu se află în nicio dispută nici cu Mihaela Borcea, nici cu Alina Vidican, fostele soţii ale omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este a treia soţie a lui Cristi Borcea. Fostul şef de la Dinamo are trei copii cu actuala parteneră de viaţă, şi alţi şase din precdentele relaţii.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre relația cu fostele neveste ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea a oferit declaraţii incredibile în trecut, despre fostele sale soţii. Omul de afaceri susţinea că acestea „sunt condamnate” să aibă grijă de copii, deoarece el este cel care le întreţine pe toate.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, spune Cristi Borcea, în trecut.

Ulterior, a venit şi replica Valentinei Pelinel. Aceasta a fost întrebată despre relaţia pe care o are cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, şi a oferit un răspuns categoric. Pelinel susţine că este o persoană deschisă şi prietenoasă, dând astfel de înţeles că nu are nimic de împărţit cu fostele partenere de viaţă ale soţului său.

Reclamă

„Eu sunt o persoană sociabilă și prietenoasă și nu mă înconjor decât de oameni cu care rezonez și am lucruri în comun. Indiferent de persoane, păstrez întotdeauna o atitudine corectă și decentă”, a declarat Valentina Pelinel, pentru cancan.ro.

Secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

S-a aflat secretul care stă în spatele căsniciei lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Aceasta a dat cărţile pe faţă şi a declarat că este dedicată complet familiei sale, şi acest fapt reprezintă cheia unei relaţii de durată. Pelinel mai declară, totodată, că orice femeie trebuie să lupte pentru a-şi menţine relaţia sănătoasă.

Valentina Pelinel a dezvăluit că există o chimie perfectă între ea şi soţul ei, Cristi Borcea. Aceasta susţine că a depăşit multe obstacole, de-a lungul relaţiei cu fostul patron de la Dinamo, însă acestea le-au transformat relaţia într-una şi mai puternică.

Reclamă 4 / 0/3

„Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta, despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!

După mine, ceea ce se produce în zilele noastre nu ar trebui să se întâmple. Mă declar o familistă şi cred că orice femeie sau orice bărbat ar trebui să lupte cu tărie, din toate puterile lor, pentru a-şi apăra familia. O familie trebuie să încerce să reziste şi nu e deloc simplu să se întâmple asta”, a declarat Valentina Pelinel, pentru playtech.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și