Închide meniul
Foto

Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă: „Contează foarte mult!” Fosta gimnastă a dat cărţile pe faţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 18:26

Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă: „Contează foarte mult!” Fosta gimnastă a dat cărţile pe faţă

Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă

Larisa Iordache şi iubitul ei, Cristian Chiriţă/ Colaj Instagram

S-a aflat ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă. Fosta gimnastă „a dat din casă” şi a dezvăluit cum este relaţia cu jucătorul de tenis de masă. Larisa a declarat că Cristian Chiriţă este sufletul ei pereche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă formează un cuplu de la începutul acestui an, şi nu se mai feresc să se afişeze împreună. Cei doi au dezvăluit, în urmă cu ceva timp, faptul că au planuri chiar de nuntă.

Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă

Larisa Iordache s-a declarat impresionată de cât de natural este Cristian Chiriţă. Fosta gimnast[ a dezvăluit că acest aspect este foarte important pentru ea, şi a mărturisit că simte o conexiune aparte cu partenerul ei, despre care susţine că este sufletul ei pereche.

Larisa Iordache a mai declarat că anul 2023, care se apropie de sfârşit, a fost unul foarte bun pentru ea, an în care susţine că s-a maturizat.

„Ce m-a șocat? Wow. Felul lui de a fi. Pentru că este natural. Nu am găsit niciodată vreo întrebare, în urma faptelor lui. Este natural în tot ce face și în tot ce spune. Mi se pare foarte frumos acest lucru, pentru că, consider că doar așa poți să ai o conexiunea reală, că sinceritatea ne ajută să fim reali. Și cred că contează foarte mult acest lucru.

Reclamă

Nu știu asta. Așa pare. Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche.

A fost un an bun, productiv, pentru că am avut foarte multe lucruri de făcut și m-am descoperit pe mine mult mai mult și am progresat, ca și om. Tind să cred că acum sunt mult mai matură, exact așa cum îmi doream eu atunci când începusem anul. Îmi doream să prind experiență”, a declarat Larisa Iordache, conform viva.ro.

Larisa Iordache aşteaptă să fie cerută în căsătorie

Larisa Iordache a recunoscut că abia aşteaptă să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, Cristian Chiriță. Fosta mare gimnastă a României a făcut anunţul la numai patru luni distanţă după ce s-a afişat pentru prima dată cu campion național la tenis de masă.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta gimnastă a oferit detalii despre povestea ei de dragoste şi a precizat cum a fost cucerită de Cristian.

”Nu sunt cerută în căsătorie. El se gândește la chestia asta… Așa a părut, dar nu e adevărat. Lucrurile sunt grăbite de unii, dar încă nu s-a întâmplat momentul ăsta. Niciodată nu am fost cerută în căsătorie, până acum. Cred că acel moment e unic pentru o femeie.

Ca să fiu sinceră, aștept momentul. Dar vreau să fiu surprinsă. Și el este un om cu care vreau să conviețuiesc, să am o relație frumoasă, sănătoasă și lină. Dar nu ne-am grăbit cu absolut nimic și asta cred că ne-a ajutat foarte mult. Ne-am oferit libertate unul altuia. Cum vrem aceleași lucruri, de acolo vine compatibilitatea.

Eu eram singură, el era singur. Fiind sportivi, mergând pe aceeași nișă, avem ce discuta. Eu, în momentul acela, nu simțeam nevoia să fiu cu cineva pentru că încă eram în dezvoltarea mea și o perioadă am stat de timp singură. Am ncercat să mă regăsesc pe mine, să mă vindec, să nu intru în altă relație cu un bagaj emoțional încărcat. Și nu era chiar ok pentru celălalt„, a declarat Larisa Iordache în cadrul unui podcast.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și