Închide meniul

Ce a spus Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 14:52

Ce a spus Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Instagram

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt în pragul divorţului. Dacă bărbatul a confirmat divorţul, Anamaria Prodan a spus că nu se va despărţi de soţul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile s-au intesificat zvonurile conform cărora Laurenţiu Reghecampf ar avea o relaţie extraconjucaglă. Anamaria Prodan a spus că nu ştie de existenţa unei alte femei în viaţa soţului său. Vedeta a promis, însă, că va face o anchetă.

Ce a spus Anamaria Prodan despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.

Fiul Anamariei Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a intervenit în problema divorţului

Laurenţiu Reghecampf Jr. a intervenit şi el în scandalul în ceea ce priveşte divorţul părinţilor săi.

Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu. Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii! El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic!”, a postat Anamaria Prodan Reghecampf, pe contul ei de socializare, preluat de pe contul lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Reclamă

Divorţ la două săptămâni după reînnoirea jurămintelor

Cei de la Spynews susţin că Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au luat această decizie la doar două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele.

“Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Momente tensionate între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Un scandal ar fi avut loc între cei doi, în urmă cu o săptămână, la locuinţa lor din Snagov.

Reclamă 4 / 0/3

Amândoi au sunat atunci, pe rând, la 112, scrie cancan.ro. Primul care a apelat serviciul de urgenţă ar fi fost Laurenţiu Reghecampf. Acesta anunţat că soţia sa este extrem de agitată şi că vrea să plece cu maşină. Ea ar fi ameninţat că vrea să-şi facă rău.

Un echipa de Poliţie şi o ambulanţă au sosit la faţa locului. Sursa citată menţionează că Anamaria Prodan era agitată şi incoerentă. Într-un final, niciuna dintre părţi nu a depus plângere. Episodul ar fi pornit de la o criză de gelozie a Anamariei Prodan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și