Închide meniul

Ce a spus vloggerul Selly imediat după ce a ieşit din sala de BAC. Câte pagini a scris la prima probă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 9:42

Ce a spus vloggerul Selly imediat după ce a ieşit din sala de BAC. Câte pagini a scris la prima probă

Instagram

Selly dă BAC-ul

"Cam prea simplu bacu ăsta. ÎNCĂ DOUĂ PROBE ȘI ÎNCEPE VARA”, este mesajul postat pe Instagram de Selly, alături de o poză în care apare alături de trei poliţişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cam prea simplu bacu asta INCA DOUA PROBE SI INCEPE VARA
A post shared by SELLY (@selly) on

Selly dă BAC-ul: Cu mască e un pic mai dificil

Selly are 19 ani şi este unul dintre cei mai apreciaţi români la ora actuală, el fiind urmărit de peste 1.5 milioane de fani din toată ţara, pe Instagram.

"Bacul cu mască e un pic mai dificil”, a spus Selly, care a confimat astfel buna organizare. Tânărul de 19 ani a dezvăluit că a scris 12 pagini și speră că „peste 30 de ani materia va fi diferită”.

155.000 de tineri au început, luni, Bacalaureatul, cu proba de limba şi literatura română. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și