Închide meniul

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:47

Reclamă
Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Youtube

Ovidio Guzman

El Chapo a lăsat în urma sa un imperiu de peste 10 miliarde de dolari. O mare parte o reprezintă drogurile, dar nici lichiditățile nu sunt puține. Fiii săi au reușit să pună mâna pe afacere deși l-au avut concurent pe fostul asociat, El Mayo Zambada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aparent, urmașii lui El Chapo s-au relaxat după ce au reușit să câștige războiul. Ovidio, unul dintre cei 3 băieți ai traficantului, a pus mai multe milioane de dolari în conturi bancare în Mexic. O greșeală foarte mare, deoarece poliția a aflat imediat.

Drept urmare, conturile au fost blocat iar banii sunt pierduți. Guvernul mexican a anunțat, conform El Pais, că peste 330 de persoane sunt cercetate pentru legături cu cartelul Sinaloa.

Ovidio a mai fost în centrul atenției anul trecut, atunci când a fost arestat pentru câteva ore, atât cât a durat ca asasinii săi să pornească un război pe străzile din Sinaloa, ce l-a forțat pe președinte să îl elibereze.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 21 iun.

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și