Închide meniul

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan în ziua în care a împlinit 48 de ani. "Cam asta am ajuns să îmi doresc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 11:26 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan în ziua în care a împlinit 48 de ani. "Cam asta am ajuns să îmi doresc"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a împlinit 48 de ani

Party-ul a avut loc în Dubai, la distanţă de restricţiile din România, într-un restaurant renumit. Agentul a primit un telefon şi mai multe genţi şi perechi de pantofi de la branduri cu renume. Au fost daruri de lux, cum îşi doreşte Anamaria Prodan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan când a împlinit 48 de ani

”Sunt toți prietenii dragi lângă mine. Am primit foarte multe cadouri, chiar acum vreo 10-15 minute mă uitam și le desfăceam cu prietenele, dar mi-am dorit telefonul nou. 

Îmi doresc sănătate multă, îmi doresc familia fericită, sănătoasă, mulțumită, cam astea am ajuns eu să-mi doresc pentru că Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars. 

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dezvăluit ce avere are. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara susţine că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. "Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară", susţine soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

"Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane.

Reclamă

Eu fără banii lui Reghecampf și banii de la mama, eu singură aș putea trăi din 10 milioane de euro”, spunea, în trecut, Anamaria Prodan. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și