Închide meniul
Foto

Ce făcea Anamaria Prodan în timp ce Laurenţiu Reghecampf se distra în Delta Dunării alături de două tinere „botoxate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2021, 16:59

Ce făcea Anamaria Prodan în timp ce Laurenţiu Reghecampf se distra în Delta Dunării alături de două tinere „botoxate”

Colaj Hepta

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat mai multe mesaje prin care dorea să dea un mesaj că familia sa este mai unită ca niciodată. În tot acest timp, soţul său se distra în Delta Dunării. Cel puţin acestea sunt ultimele informaţii care au apărut după ce fostul antrenor al lui FCSB a anunţat că divorţează de soţia lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a postat mai multe mesaje

Jurnaliştii de la evz.ro au obţinut fotografii şi declaraţii incredibile despre modul în care Laurenţiu Reghecampf s-a distrat într-o pensiune din Delta Dunării.

Tehnicianul a căutat „ascunzătoarea perfectă” şi a găsit-o la Mila 23, într-un loc greu accesibil turiştilor. Barca în care era cu amicul său şi cu două fete descrise a fi „foarte tinere şi foarte botoxate” ar fi trebuit să acosteze pe pontonul principal al localităţii Letea. Totuşi, pentru că era foarte multă lume în zonă, Reghecampf ar fi cerut să fie trasă la mal într-un loc mai discret.

În tot acest timp, Anamaria Prodan posta pe reţelele de socializare imagini cu întreaga familie, inclusiv Laurenţiu Reghecampf.

Fericirea nu este despre a primi tot ce îţi doreşti, este despre a te bucura de tot ceea ce ai„, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, în timp ce soţul său se distra în Delta Dunării alături de două tinere şi un prieten.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan: „Luaţi mâinile de pe Reghecampf”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi ar fi avut şi un conflict în vila lor de la Snagov, încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă 112. Anamaria Prodan a negat cu vehemnţă toate informaţiile apărute în spaţiul public.

Recomandări

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, în pragul divorţului

Reghecampf şi-ar fi făcut de cap cu o tânără în Delta Dunării

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și