Închide meniul

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au lăsat în urmă scandalul de divorţ. Imaginea cu care au impresionat mii de fani

Reclamă

Publicat: 26 iunie 2021, 16:57

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au lăsat în urmă scandalul de divorţ. Imaginea cu care au impresionat mii de fani

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, imaginea cu care au impresionat mii de fani

Anamaria Prodan a postat pe contul de Instagram o poză de familie, alături de copii şi de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, imaginea care a impresionat mii de fani

În locul unui mesaj, celebrul impresar a postat trei emoji cu inimi roşii. Una dintre fiice, Sarah, care apare şi ea în imagine, a răspuns în acelaşi fel.

Cel mai probabil, soţii Reghecampf au fost prezenţi la un meci de fotbal jucat de Laurenţiu Reghecampf Junior. Imaginea a strâns aproape 8.000 de aprecieri într-o singură oră.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan: „Luaţi mâinile de pe Reghecampf”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de 13 ani. La mijlocul acestei luni, în familia lor a izbucnit un scandal imens. Antrenorul a confirmat ştirea divorţului, prezentată în premieră de Antena Stars.

Cei doi ar fi avut şi un conflict în vila lor de la Snagov, încheiat cu apeluri la serviciul de urgenţă 112. Anamaria Prodan a negat cu vehemnţă toate informaţiile apărute în spaţiul public.

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus ea pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și