Închide meniul
Foto

Ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț. Cu ce a mai putut rămâne după partajul cu Cristina Nicoliță

Publicat: 25 august 2023, 12:51

Reclamă
Ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț. Cu ce a mai putut rămâne după partajul cu Cristina Nicoliță

Ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț

Bănel Nicoliță, în timpul nunţii / Spy News

Se știe ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț. Fostul mijlocaș al Stelei a trecut prin momente extrem de dificil în ultimii ani, dar a reușit să le depășească și să își găsească în cele din urmă fericirea. Bănel a fost căsătorit timp de 6 ani cu Cristina Nicoliță, femeia cu care are două fetițe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internațional român și marea lui iubire se cunoșteau din 2008. Cristina urma atunci cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar Bănel era star la echipa lui Gigi Becali.

Ce i-a lăsat Bănel Nicoliță fostei soții, la divorț

În 2014 au făcut nuntă mare la Brăila, dar căsnicia lor a rezistat numai 6 ani. S-a ajuns la divorț din cauza sumelor uriașe de bani pe care Bănel le investea la echipa sa din Făurei. Cristina i-a dat un ultimatum soțului ei și i-a cerut să renunțe la echipa de fotbal, dar acesta nici nu a vrut să audă. După doi ani în care au încercat să își salveze căsnicia, au semnat actele la notar.

Sunt plecat de acasă de doi ani și ceva, m-am mutat la Făurei, mi-am luat apartament în București. Divorțul a fost la notar, în februarie. Avem dreptul la viață și pot să umblu cu vine vreau eu, atâta timp cât sunt divorțat„, spunea Bănel Nicoliță în 2020.

În urma partajului, Cristina Nicoliță a rămas cu vila în care continuă să locuiască cu cele două fetițe. Mai mult, ei i-a rămas și afacerea pe care o avea cu fostul jucător al Stelei, o grădiniță. Bănel Nicoliță în plătește lună de lună pensie alimentară pentru creșterea copiilor. La doi ani distanță după divorț, fosta soție a lui Bănel a rupt tăcerea și anunță că își câștigă în continuare existența de pe urma grădiniței particulare din București.

Reclamă

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte”, a declarat Cristina Nicoliță pentru click.ro.

Bănel Nicoliță și-a băgat toți banii câștigați în carieră la CS Făurei. Aproximativ 300.000 de euro ar fi investit, înainte să anunțe falimentul echipei.

Bănel Nicoliţă revine în afaceri cu „Mario Jardel Company”

Bănel Nicoliţă e pregătit de un nou început. Nu a uitat că era poreclit „Jardel” de-a lungul carierei şi încearcă să profite de comparaţia cu fostul star al Braziliei, al lui FC Porto şi Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit profit.ro, Bănel Nicoliţă şi-a făcut o firmă pe care a denumit-o „Mario Jardel Company”. Aceasta a fost creată pentru comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet.

Fostul jucător al Stelei pare să îşi fi găsit liniştea pe toate planurile. Este într-o relaţie şi chiar le-a prezentat-o pe iubita lui celor două fete pe care le are cu Cristina.

Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere.

Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu.
Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere.

Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și