Închide meniul
Foto

Părăsit de soţie după ce şi-a pierdut toţi banii, Bănel Nicoliţă revine în afaceri cu „Mario Jardel Company”

Publicat: 19 august 2023, 9:46

Reclamă
Părăsit de soţie după ce şi-a pierdut toţi banii, Bănel Nicoliţă revine în afaceri cu „Mario Jardel Company”

Pe cine dă vina Bănel Nicoliţă pentru divorţul de Cristina Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a divorţat de Cristina | Spy News

Părăsit de soţie după ce şi-a pierdut toţi banii, Bănel Nicoliţă e gata să dea lovitura şi revine în forţă în afaceri. Fostul jucător al Stelei şi-a deschis o nouă firmă şi a denumit-o într-un mod total surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliţă a strâns avere pe terenul de fotbal, dar a luat o decizie pe care o regretă. A investit peste 300.000 de euro la CS Făurei şi nu a mai rămas cu nimic. S-a retras de la echipă în 2022, atunci când a anunţat falimentul.

Părăsit de soţie după ce şi-a pierdut toţi banii, Bănel Nicoliţă revine în afaceri

Din cauza faptului că a decis să îşi bage toată agoniseala la clubul din oraşul natal, Bănel a ajuns la divorţ. Mama celor două fetiţe ale fostului internaţional român, Cristina Nicoliţă, a fost cea care a pus capăt căsniciei.

Acum, Bănel Nicoliţă e pregătit de un nou început. Nu a uitat că era poreclit „Jardel” de-a lungul carierei şi încearcă să profite de comparaţia cu fostul star al Braziliei, al lui FC Porto şi Galatasaray.

Potrivit profit.ro, Bănel Nicoliţă şi-a făcut o firmă pe care a denumit-o „Mario Jardel Company”. Aceasta a fost creată pentru comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet.

Reclamă

Fostul jucător al Stelei pare să îşi fi găsit liniştea pe toate planurile. Este într-o relaţie şi chiar le-a prezentat-o pe iubita lui celor două fete pe care le are cu Cristina.

Bănel Nicoliţă a trecut peste divorţ

Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere.

Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere.

Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Bănel a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Bănel şi Cristina au divorţat după o discuţie aprinsă pe care au avut-o. Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron. Anul trecut, acesta a anunţat falimentul clubului.

Cristina Nicoliţă a rămas într-o relaţie bună cu Bănel. A dezvăluit că fostul mijlocaş din Ghencea nu întârzie plata pensiei alimentare şi se implică în viaţa fetiţelor.

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și