Închide meniul
Foto

Ce i-a putut spune fiul Bebeto Anamariei Prodan despre relația cu noul ei iubit

Publicat: 8 mai 2023, 9:50 / Actualizat: 16 mai 2023, 17:04

Reclamă
Ce i-a putut spune fiul Bebeto Anamariei Prodan despre relația cu noul ei iubit

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

S-a aflat ce i-a putut spune fiul Bebeto Anamariei Prodan despre relația cu noul ei iubit. Impresara a dezvăluit că a primit un sfat de la fiul ei, după ce a recunoscut public că formează un cuplu cu Flavius Nedelea, un om de afaceri din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a trecut peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi iubeşte din nou. Impresara este într-o relaţie cu Flavius Nedelea, un om de afaceri cu opt ani mai tânăr decât ea.

Ce i-a putut spune fiul Bebeto Anamariei Prodan despre relația cu noul ei iubit

Anamaria Prodan a dezvăluit că Bebeto, în vârstă de 14 ani, i-a dat un sfat în privinţa relaţiei cu Flavius Nedelea. Impresara a declarat că fiul ei a îndemnat-o să fie foarte calmă, mărturisind că acesta este un copil extrem de inteligent.

De asemenea, Anamaria Prodan a declarat că Bebeto se bucură să-şi vadă mama fericită, având o relaţie foarte bună cu noul iubit al acesteia, Flavius Nedelea.

„Mami, te rog să fi foarte calmă! Bebeto este un tip cerebral, un copil care a crescut numai printre adulti. A fost lângă mine secundă cu secundă și știe prin ce am trecut. Se bucură foarte tare pentru tot ceea ce mi se întâmplă mie frumos în viață.

Reclamă

Bebeto și Flavius vorbesc despre absolut orice, de fiecare dată, după antrenament, vine și mănâncă în restaurantul pe care Flavius îl deține. Este fotbalist de performanță și trebuie să manânce sănătos”, a declarat Anamaria Prodan, pentru spynews.ro.

Calvarul prin care trece Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluirea dureroasă făcută chiar de Anamaria Prodan

Au apărut detalii despre calvarul prin care ar trece Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Copilul în vârstă de 14 ani suferă din cauza divorţului părinţilor. Reghecampf Jr a rămas să locuiască alături de mama lui, în timp ce tatăl lui este în Azerbaidjan, acolo unde o antrenează pe Neftchi Baku.

Anamaria Prodan a afirmat că fostul ei soţ ar fi uitat total de băiatul mijlociu pe care îl are. Laurenţiu Reghecampf mai are un copil din prima căsnicie, pe Luca, şi pe micuţul Liam din relaţia cu Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul de jucători anunţă că „Reghe” nu l-a mai căutat pe Bebeto în ultima perioadă. Sunt momente grele prin care trece fiul Anamariei.

„Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.

Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă„, a declarat Anamaria Prodan la wowbiz.ro.

Bebeto îi calcă pe urme tatălui său şi joacă fotbal. Anamaria Prodan mai are două fete, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și