Închide meniul

Calvarul prin care trece Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluirea dureroasă făcută chiar de Anamaria Prodan

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2023, 13:12

Reclamă
Calvarul prin care trece Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluirea dureroasă făcută chiar de Anamaria Prodan

Calvarul prin care trece Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto este fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Au apărut detalii despre calvarul prin care ar trece Bebeto, fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Copilul în vârstă de 14 ani suferă din cauza divorţului părinţilor. Reghecampf Jr a rămas să locuiască alături de mama lui, în timp ce tatăl lui este în Azerbaidjan, acolo unde o antrenează pe Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a afirmat că fostul ei soţ ar fi uitat total de băiatul mijlociu pe care îl are. Laurenţiu Reghecampf mai are un copil din prima căsnicie, pe Luca, şi pe micuţul Liam din relaţia cu Corina Caciuc.

Calvarul prin care trece Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători anunţă că „Reghe” nu l-a mai căutat pe Bebeto în ultima perioadă. Sunt momente grele prin care trece fiul Anamariei.

Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă.

Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă„, a declarat Anamaria Prodan la wowbiz.ro.

Reclamă

Bebeto îi calcă pe urme tatălui său şi joacă fotbal. Anamaria Prodan mai are două fete, din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu: Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan cerea 7.000 de euro şi nici nu a vrut să audă de hotărârea instanţei. A decis să facă apel şi să continue să se judece cu Reghecampf.

Ce spunea Laurenţiu Reghecampf despre fiul lui

Au fost clipe grele pentru Bebeto după despărţirea părinţilor săi. Laurenţiu jr. era obişnuit să apară în spaţiul public alături de părinţii lui, iar în ultima vreme Bebeto nu prea a mai fost văzut în public.

Reclamă 4 / 0/3

În trecut el a fost şi actor în reality-show-ul familiei Reghecampf, alături de mama lui, Anamaria, şi de tatăl lui, Laurenţiu. Totodată, în reality-show au putut fi văzute şi cele două fiice ale Anamariei din prima ei căsătorie, Sarah şi Rebecca, dar şi băiatul cel mare al lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, cel din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, declara, după despărţirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, citat de cancan.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și