Închide meniul
Foto

Ce lovitură! Cum se va numi Anamaria Prodan după divorţul cu Laurenţiu Reghecampf. Dreptul câştigat în instanţă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2022, 19:44

Reclamă
Ce lovitură! Cum se va numi Anamaria Prodan după divorţul cu Laurenţiu Reghecampf. Dreptul câştigat în instanţă

Ce nume va purta Anamaria Prodan, după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Ce nume va purta Anamaria Prodan, după divorțul de Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram, Hepta

Ce lovitură! S-a aflat cum se va numi Anamaria Prodan după divorţul cu Laurenţiu Reghecampf. Instanța a acceptat solicitarea de divorț făcută de fostul antrenor de la Universitatea Craiova, iar lucrurile păreau să meargă în totalitate în favoarea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Judecătoria Buftea a admis cererea lui Laurențiu Reghecampf, de a desface căsătoria cu Anamaria Prodan din culpă comună. Decizia nu este definitivă, iar vedeta de 49 de ani poate face apel.

Ce lovitură! Cum se va numi Anamaria Prodan după divorţul cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan voia ca divorțul să se desfacă din culpă exclusivă a lui Laurențiu Reghecampf, însă decizia instanței nu a fost pe placul său.

Prin urmare, Anamaria a primit o lovitură de proporţii, în condiţiile în care pensia alimentară pe care o va primi Bebeto, fiul său și al lui Laurențiu Reghecampf, este mult mai mică decât a cerut. Mai mult, impresara va fi nevoită să plătească şi cheltuielile de judecată.

Totuși, Anamaria Prodan a primit și o veste bună ca urmare a deciziei magistraților. Potrivit digisport.ro, impresara va păstra numele de Reghecampf, în urma divorțului cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf ceruse în instanță ca soția sa să nu îi mai poarte numele, după separare, însă magistrații nu i-au dat câștig de cauză.

Dacă nu ar fi primit „undă verde” din partea Judecătoriei să poarte în continuare numele lui Reghecampf, Anamaria ar fi fost nevoit să revină la numele vechi, Dumitrescu, rezultat din prima sa căsătorie, cu Tibi Dumitrescu.

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Deciziile luate odată cu hotărârea instanței sunt următoarele:

Reclamă 4 / 0/3
  • Reghecampf va achita pentru fiul său, Laurențiu Reghecampf jr, o pensie în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia;
  • Magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf, iar custodia pentru copil va fi comună;
  • Anamaria Prodan e obligată la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 6000 lei, pentru că ceruse culpă exclusivă a antrenorului.

Conform sursei citate, suma lunară pe care Laurențiu Reghecampf va trebui să o plătească pentru fiul său este de 1.600 de euro, mult mai mică față de cât cerea Anamaria Prodan, 7.000 de euro.

Decizia de sâmbătă a Judecătoriei Buftea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel, mai susține sursa de mai sus.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce Instanța i-a admis cererea de divorț cu Anamaria Prodan

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție.

De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat.

Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și