Închide meniul

"Ce naiba se întâmplă? Sunt arestat?” Luxul opulent de care avea parte Pablo Escobar în închisoare: ”A dat o petrecere, nu îmi venea să cred!”

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 9:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
"Ce naiba se întâmplă? Sunt arestat?” Luxul opulent de care avea parte Pablo Escobar în închisoare: ”A dat o petrecere, nu îmi venea să cred!”

Abaca Press / Vandeville Eric via Hepta

Pablo Escobar a avut o relație de prietenie cu Diego Maradona

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani. Considerat cel mai mare jucător din istoria fotbalului, Maradona a avut o viață zbuciumată. Consumul de droguri și de alcool, dar și legăturile cu marii interlopi ai lumii au făcut parte din viața geniului argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maradona a povestit într/un interviu cum a decurs prima întâlnire cu Pablo Escobar. Interlopul fusese condamnat la închisoare, însă autoritățile i-au permis să își construiască propriul penitenciar. Acesta nu semăna deloc cu o închisoare, ci mai degrabă cu un domeniu de lux.

"Am fost dus într-o inchisoare, care era înconjurată de mii de paznici. Mi-am spus 'Ce naiba se întâmplă? Sunt arestat?'. Locul era asemenea unui hotel de lux. Au venit la mine și mi-au transmis 'Diego, el este El Patron'. Eu nici măcar nu citeam ziarele sau să mă uit la televizor, așa că habar nu aveam cine era acesta", a declarat Maradona intr-un interviu. 

Maradona a dat detalii și despre cum a decurs prima întâlnire cu Pablo Escobar.

"M-am întâlnit cu Pablo într-un birou și mi-a spus că se identifică cu mine deoarece, la fel ca el, am triumfat prin sărăcie. A spus că iubește cum joc fotbal. Am jucat fotbal și ne-am distrat. Mai târziu, am avut parte de o petrecere cu cele mai bune fete pe care le-am văzut vreodată în viața mea. Nu-mi venea să cred, având în vedere că vorbim despre o închisoare. A doua zi, el m-a plătit si mi-a transmis salutari!", a mai spus Diego Armando Maradona.

Reclamă
Reclamă 4

Diego Maradona a murit la 60 de ani

Născut pe 30 octombrie 1960, în Lanus, Buenos Aires, Argentina, Maradona a împărţit titlul de Jucătorul Secolului trecut cu marele său rival Pele. Momentul său de grazie a fost cu siguranţă Mondialul din 1986.

În afară de cele două goluri antologice marcate Angliei, unul cu "mâna lui Dumnezeu", celălalt după o cursă magică de 60 de metri rămasă în istoria fotbalului, el a fost numit şi Balonul de Aur al competiţiei, premiul pentru cel mai bun jucător al turneului.

Asta după ce a jucat toate minutele în toate meciurile Argentinei şi după ce a marcat 5 goluri şi a oferit şi 5 pase de gol. După acest Mondial, el a intrat cu adevărat în inima fiecărui argentianian.

Reclamă

Va câştiga David Popovici o medalie şi la 100 de metri liber?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:30

LIVE TEXTBernadette Szocs – Sofia Polcanova se joacă ACUM. „Bernie” luptă pentru un loc în „sferturi”, la Jocurile Olimpice

16:29

Mădălina Amăistroaie, victoria carierei la Jocurile Olimpice 2024! A învins numărul 9 mondial şi e în optimi la Paris

15:53

„Am vorbit cu Ferguson!” Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Mesaj direct pentru fanii campioanei

15:45

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici luptă pentru o nouă medalie, iar Szocs pentru calificarea în sferturi

15:21

Gică Hagi l-a transferat pe George Merloi la Farul Constanța! Întăriri pentru echipa „Regelui”

15:16

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice. Anunţul momentului despre campionul român

1 FotoSingurul înotător născut pe teritorul României care a mai cucerit aurul la Jocurile Olimpice, înainte de David Popovici! 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 4. Finala la gimnastică pe echipe şi David Popovici, în semifinale la 100m liber 3 FotoImplicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o „bombă sexy” 4 FotoSportiva care a concurat însărcinată la Jocurile Olimpice de la Paris! Este gravidă în luna a 7-a: „Eram trei, nu doi” 5 David Popovici s-a calificat în finala de la 100 de m liber, de la Jocurile Olimpice! Al cincilea timp pentru român 6 Echipa României la gimnastică, pe locul 7 în marea finală pe echipe. SUA este campioana olimpică!
Citește și