Închide meniul
Foto

Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea: „E chestie de răbdare!” Soţia milionarului român a spus totul

Publicat: 6 ianuarie 2024, 14:43

Reclamă
Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea: „E chestie de răbdare!” Soţia milionarului român a spus totul

Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

S-a aflat ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, în fiecare seară. Soţia milionarului român a oferit detalii intime şi a dezvăluit cum se relaxează alături de partenerul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018 şi au împreună trei copii, un băiat pe nume Milan, şi gemenele Indira şi Rania.

Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Valentina Pelinel a dezvăluit cum îi decurge o zi normală. Aceasta susţine că în fiecare dimineaţă merge la sală, acolo unde petrece timp alături de prietena ei. Soţia lui Cristi Borcea este cea care ia şi copiii de la şcoală şi se ocupă de educaţia lor.

Ulterior, pe finalul zilei, Pelinel a dezvăluit că obişnuieşte să rămână pe terasa casei alături de Cristi Borcea, fiind momentul în care îşi povestesc cele întâmplate pe parcursul zilei.

„Ies destul de rar la evenimentele de suflet ale prietenilor sau speciale pentru mine, pentru că vreau să petrec timp și cu copiii, vreau să fac și sală. Eu vreau să fac de toate, să am timp și pentru mine, petrec timp și cu soțul meu seara, acasă.

Reclamă

Diminețile merg la sală, unde îmi beau cafeaua cu buna mea prietenă, după care am diverse întâlniri, apoi îmi iau copiii de la școală, dar nu ajung întotdeauna, ei mai au și activități extra, mai nou au apărut și lecțiile în viața noastră, Milan e la școală, în clasa întâi. Da, ne descurcăm cu lecțiile, e chestie de răbdare. (…)

Și când îmi termin treaba ajung acasă, nu foarte târziu că vreau să stau și cu ei, apoi vine și soțul meu, ne jucăm un pic cu ei (n.r. – copiii lor), și seara rămânem noi doi acasă, seara, pe terasă și dezbatem”, a declarat Valentina Pelinel, citată de libertatea.ro.

Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024

S-a aflat ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024. Valentina Pelinel (43 de ani) a venit cu o dezvăluire neaşteptată înainte să sărbătorească trecerea în noul an. Fostul fotomodel mai are un singur vis.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a ţinut să afirme că nu îşi doreşte lucruri materiale. Totuşi, este încântată de ceea ce i s-a întâmplat în 2023 şi speră să aibă parte de continuitate. Cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo trece prin cea mai bună perioadă a vieţii.

„În 2024, o să râzi, dar îmi doresc o continuitate a ceea ce am început, că tot timpul facem ceva și cheia succesului e continuitatea”, a declarat Valentina Pelinel pentru wowbiz.ro.

Trei copii are Pelinel cu Cristi Borcea, cel care are o avere estimată la 90 de milioane de euro potrivit ultimelor estimări.

Îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși„, spunea Valentina Pelinel înainte de Crăciun.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și