Închide meniul
Foto

„O să râzi” Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024. Dezvăluire neaşteptată făcută de Valentina Pelinel

Publicat: 30 decembrie 2023, 17:35

Reclamă
„O să râzi” Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024. Dezvăluire neaşteptată făcută de Valentina Pelinel

Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024

Cristi Borcea, alături de Valentina Pelinel / Instagram

S-a aflat ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024. Valentina Pelinel (43 de ani) a venit cu o dezvăluire neaşteptată înainte să sărbătorească trecerea în noul an. Fostul fotomodel mai are un singur vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a ţinut să afirme că nu îşi doreşte lucruri materiale. Totuşi, este încântată de ceea ce i s-a întâmplat în 2023 şi speră să aibă parte de continuitate. Cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo trece prin cea mai bună perioadă a vieţii.

Ce îşi doreşte soţia lui Cristi Borcea să i se întâmple în 2024

În 2024, o să râzi, dar îmi doresc o continuitate a ceea ce am început, că tot timpul facem ceva și cheia succesului e continuitatea”, a declarat Valentina Pelinel pentru wowbiz.ro.

Trei copii are Pelinel cu Cristi Borcea, cel care are o avere estimată la 90 de milioane de euro potrivit ultimelor estimări.

Îmi doresc și eu ca fiecare, să ne fie bine, să fim uniți, să fim sănătoși„, spunea Valentina Pelinel înainte de Crăciun.

Reclamă

Valentina Pelinel şi fostul patron al lui Dinamo sunt căsătoriți din 2018. În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. „Leonidas” nu are în plan să îşi mărească familia.

Nu e cazul să mai facem încă un copil, ne concentrăm să le fim cât de mult putem alături celor 9 pe care îi avem deja și care ne oferă multe satisfacții și se iubesc foarte mult între ei„, a afirmat în această lună Valentina Pelinel.

Ce face de cinci ori pe săptămână Valentina Pelinel

S-au aflat care sunt plăcerile nevinovate ale soţiei lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a venit cu dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Fostul model a anunţat că trage tare pentru a se menţine în formă.

Reclamă 4 / 0/3

Pelinel a precizat că este „pofticioasă” atunci când vine vorba de mâncare, dar că nu face excese. Compensează în sala de sport, acolo unde merge de cinci ori pe săptămână. Soţia lui „Leonidas”, care este de o frumuseţe ieşită din comun, anunţă că are 64 de kilograme şi că este ajutată de un antrenor personal.

Cea mai mare grijă o am când deja am pus un kilogram-două, dar recunosc că sunt și pofticioasă, îmi place să mănânc! Sunt perioade și perioade. Uneori când mă comport ca la carte, uneori când mai scap, așa, dar e uman și e normal, că de asta facem mișcare. Sunt atentă la mâncare dar nu întotdeauna. Îmi fac și poftele dar încerc să mențin un echilibru.

Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend. Mi-am dat seama că la vârsta mea nu se poate fără sport, nu te simți bine, tine de sănătate. Nu aș putea să trăiesc fără sport„, a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Şi copiii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea sunt pasionaţi de sport.

Copiii fac sport de mici, după ce i-am născut i-am dus destul de devreme la înot și înoată și astăzi. Milan face și baschet și karate, cu doamna profesoară, și fotbal. Eu îi ajut și îi las să încerce ce le place. Și fetițele merg la înot de două ori pe săptămână„, a precizat Pelinel.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și