Închide meniul
Foto

Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România

Publicat: 7 decembrie 2023, 10:51

Reclamă
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România

Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România

Victor Pițurcă și Cristi Borcea / Colaj Hepta/Instagram

S-a aflat ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și Victor Pițurcă, milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Cei doi au devenit buni prieteni și au dezvăluit cum se mențin în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea și „Piți” au uitat de perioada în care erau rivali. Fostul patron al lui Dinamo și legenda Stelei au ajuns chiar să se întâlnească, în fiecare weekend, în Pădurea Băneasa.

Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția

Cristi Borcea și Victor Pițurcă fac sport și aleg să meargă câte zece kilometri împreună, prin pădure.

De trei-patru ori merg săptămânal la sală. Am un instructor. Iar sâmbătă și duminica fac cu Pițurcă în pădure 10 kilometri. Mers… nu mers ușor… mers întins. În Băneasa, el știe tot. (Moderator: Și nu vă recunosc oamenii?) Ba da, îi salutăm, ne salută„, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Victor Pițurcă este cunoscut pentru forma fizică de invidiat pe care o are. Ajuns la 67 de ani, fostul selecționer și-a dezvăluit „secretul”. Mai mult, a recunoscut că a refuzat propunerile lui Borcea de a ajunge pe mâinile medicului estetician.

Reclamă

(De ce îi este frică lui Victor Pițurcă?) De-a lungul timpului m-am gândit la anii când voi fi în vârstă. Am încercat să mă pregătesc, m-am pregătit și sunt pregătit. Fiindcă, din punctul meu de vedere, organismul uman are nevoie de îngrijire.

Sunt un tip care mănânc calculat, fac sport aproape în fiecare zi, vreau să am bătrânețe frumoasă. Nu aș vrea să fiu bolnav, să depind de cineva și așa mai departe. Trebuie să gândești totul și să faci personal tu.

Gena e foarte importantă. Mama are 90 de ani și încă are fire de păr negre în cap. Tata la fel. Mai ales frizerița mea îmi spune: ‘Domnule Pițurcă, mă întreabă clienții cu ce vă dați în cap, vă vopsiți?’. Eu le povestesc la toți că nu există așa ceva. Îți imaginezi că mă distrez pe subiectul ăsta, că eu nu aș face așa ceva. Niciodată!

Reclamă 4 / 0/3

Prietenul nostru Cristi (n.r. Borcea) îmi spune: ‘Hai cu mine, că trebuie să îți faci ceva (n.r. o operație estetică)’. Nu vreau, Cristi. Nu vreau (n.r. a început să zâmbească). Nu am de ce!„, a declarat Victor Pițurcă într-un alt podcast.

Victor Pițurcă are doi copii cu soția lui, Maria: Alex și Claudia. Mai are un copil și din relația extraconjugală pe care a avut-o cu Vica Blochina, pe Edan. 16 ani și-a înșelat „Piți” soția cu cea care a ajuns astfel să fie numită drept „cea mai cunoscută amantă din România”.

Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România. Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci„, spunea Vica.

Vica Blochina, uluită de fostul ei iubit

Fosta balerină a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. Băiatul a ajuns să locuiască şi la tatăl lui. Vica este uluită de modul în care arată tatăl copilului ei.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, spunea în trecut Vica Blochina, conform ciao.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și