Închide meniul

Ce ofertă a primit Ioana, singura fiică a lui Ion Ţiriac, după ce a pozat pe o plajă din Miami

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 15:10

Reclamă
Ce ofertă a primit Ioana, singura fiică a lui Ion Ţiriac, după ce a pozat pe o plajă din Miami

Bestimage / JACOVIDES-MOREAU via Hepta

Ion Ţiriac are o singură fiică

Contactează-mă pentru o colaborare", i-a scris acesta Ioanei pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac este fiica lui Ion Ţiriac şi a Sophiei Ayad

Sophie Ayad (50 de ani) şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac. Cei doi au avut doi copii, pe Karim şi pe Ioana. 

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata'.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath.

Reclamă

Astfel, cu o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost detronat de Dineș, care se clasează pe primul loc în topul miliardarilor din România.

Dineș are o avere estimată de chinezii de la Hurun Report de 1,4 miliarde de dolari. Pe plan global, Țiriac se află pe locul 2.276 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și