Închide meniul

Ce oferte a primit Xavi după plecarea de la Barcelona! Decizia surprinzătoare luată de antrenor

Alex Ioniță Publicat: 29 mai 2024, 17:49

Reclamă
Ce oferte a primit Xavi după plecarea de la Barcelona! Decizia surprinzătoare luată de antrenor

Ce oferte a primit Xavi după plecarea de la Barcelona!

Xavi / Profimedia

Iată ce oferte a primit Xavi după plecarea de la Barcelona! Tehnicianul spaniol este la mare căutare, chiar dacă nu a avut încrederea conducerii catalane și pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a fost înlocuit de șefii Barcelonei cu Hansi Flick, la finalul actualei stagiuni. Astfel, spaniolul este, în momentul de față, liber de contract.

Ce oferte a primit Xavi după plecarea de la Barcelona!

Potrivit informațiilor oferite de publicația as.com, mai multe formații din Europa, dar și o echipă națională, l-au contactat deja pe Xavi.

Este vorba despre Manchester United, AC Milan, dar și de federația de fotbal a Coreei de Sud, care și-ar dori ca spaniolul să preia echipa națională.

Totuși, sursa amintită anterior a anunțat că antrenorul a luat deja o decizie surprinzătoare. Xavi a decis să ia un an de pauză, pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Astfel, este doar o chestiune de timp până când spaniolul va refuza ofertele primite.

Reclamă
Reclamă 4

O vedetă pleacă de la Barcelona odată cu Xavi!

O vedetă pleacă de la Barcelona odată cu Xavi! Se anunță o vară agitată la formația catalană, odată cu decizia luată de conducerea clubului.

Șefii echipei blaugrana au hotărât să îl înlocuiască pe Xavi la finalul actualului sezon competițional. Potrivit lui Fabrizio Romano, Hansi Flick va fi noul antrenor de la Barcelona.

Acum, același jurnalist a anunțat că o altă vedetă o va părăsi pe Barcelona. Este vorba despre fundașul lateral Marcos Alonso, care nu a primit multe șanse în acest sezon.

Reclamă

Spaniolul a jucat doar în 8 partide din La Liga și UEFA Champions League, fiind introdus în majoritatea din postura de rezervă.

Marcos Alonso a ajuns în anul 2022 la Barcelona de la Chelsea, din postura de jucător liber de contract. În cele 2 sezoane în care a îmbrăcat tricoul blaugrana a adunat 45 de partide, în care a marcat 3 goluri.

În momentul de față, câștigătorul Ligii Campionilor din 2021 este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

17:11

„Cel mai bun din istorie!” Lionel Messi a numit cel mai „mare” sportiv din toate timpurile! Răspunsul care i-a uimit pe fani

17:09

„Tricolorii”, aşteptaţi de fani la sosirea în Frankfurt! Ianis Hagi, singurul care s-a oprit la autografe

16:54

„Suntem pregătiți!” Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorii sunt cu gândul doar la calificare

16:29

Denis Drăguș va deveni milionar la Trabzonspor! Salariu și bonus uriaș pentru atacantul naționalei! Turcii îl „îngroapă” în bani

16:24

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și