Închide meniul
Foto

Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia

Publicat: 13 mai 2024, 8:02

Reclamă
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia

Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său

Ryan Giggs şi Zara Charles - Colaj Profimedia Images

Întorsătură totală de situaţie pentru vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. Este vorba despre situaţia lui Ryan Giggs, fostul mare jucător al lui Manchester United, care a trecut peste uriaşul scandal în care a fost implicat la începutul anilor 2010.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giggs şi-a înşelat nevasta timp de opt ani cu nimeni altcineva decât cumnata sa, Natasha Lever, soţia fratelui său, Rhodri Giggs. El a recunoscut că i-a făcut avansuri şi soacrei fratelui. Totul când a fost judecat în procesul pentru violenţă conjugală din 2022.

Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său

Astfel, în aceste momente, lucrurile stau total diferit pentru fostul selecţioner al Ţării Galilor. Ajuns la 50 de ani, Giggs aşteaptă al treilea său copil, în acest an şi primul cu Zara Charles (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Ryan are deja doi copii, pe Zach (17 ani), mijlocaş la Sheffield United, şi pe fiica Libby (19 ani), ambii din fosta căsnicie cu Stacey Cooke, notează cei de la Yahoo.

Divorţul lui de Cooke a luat sfârşit în 2017, iar The Sun anunţă că Ryan şi Zara sunt în culmea fericirii: „Ryan este emoţionat legat de ce vor spune copiii săi despre Zara, pe care totuşi au apucat să o cunoască în ultimii ani”.

Mai mult, chiar fosta soţie a lui Giggs, Stacey, încurajează tot ce se întâmplă acum în viaţa acestuia. Asta doar ca fostul mare jucător să fie fericit şi astfel un tată bun pentru cei doi copii.

Reclamă
Reclamă 4

Ryan Giggs, OUT de la EURO 2020

După scandalul monstru în care a fost implicat, naţionala Ţării Galilor a decis, în 2021, ca Giggs să nu stea pe banca echipei în preliminariile CM din 2022. De asemenea, acesta a fost exclus de la EURO 2020. Robert Page va fi selecţionerul galezilor.

„Federaţia de Fotbal din Țara Galilor a fost înştiinţată de Procuratura Crown, după acuzarea lui Ryan Giggs, managerul echipei naționale masculine.

În lumina acestei decizii, Federaţia poate confirma că Robert Page își va asuma rolul de manager al echipei naționale masculine pentru turneul EURO 2020 din această vară. Va fi asistat de Albert Stuivenberg”, se arăta în comunicatul emis de naţionala Ţării Galilor, citat de Goal.com.

Reclamă

Ryan Giggs are 64 de victorii pentru naționala galeză și o carieră strălucitoare cu Manchester United, unde a câștigat 13 titluri în Premier League, două Ligi ale Campionilor, patru Cupe FA și trei Cupe ale Ligii.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și