Închide meniul

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară: „Fiecare om are apucăturile lui”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 17:15

Reclamă
Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară: „Fiecare om are apucăturile lui

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară. Dezvăluire savuroasă a lui Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a dezvăluit că Gigi Becali adoarme extrem de uşor în momentul în care se gândeşte la tactica de la FCSB. Spre deosebire de Gigi Becali, Giovanni Becali are nevoie de pastile pentru a putea dormi.

Ce poate să facă Gigi Becali în fiecare seară

El nu are altă activitatea decât biserica, în curtea lui, cu familia lui. Eu îl aud la gard când zice bagă pompa să ude, el stă cu oamenii toată ziua acolo în grădină. E preocupat. În afară de asta merge la biserică în fiecare zi, stă două ore şi face rugăciune. Doarme o oră, două , trei la prânz. M-a ţinut jumătate de oră. Şi mi-am dat seama că avea voce de somn. Şi îl întreb dacă a dormit. Şi el zice, da, am dormit două – trei ore.

Doamne, şi eu iau pastile ca să dorm. Uit de draci. Băi, mie îmi vine toată viaţa în minte şi nu mă ia somnul. Iau pastila aia, mă ameţeşte puţin şi adorm. Băi, Giovanni, dracii nu te lasă să dormi. Vin şi la mine, dar ştii ce fac? Ia să îi las deoparte şi mă gândesc. Ia să îl bag pe Coman acolo, pe ăla acolo şi dracii dispar. Şi dorm 7-8 ore. Fiecare om are apucăturile lui„, a spus Giovanni Becali într-un podcastul „Sportcast cu Sile„.

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni Becali să vină alături de el la roş-albaştri

Gigi Becali i-a propus lui Giovanni Becali să vină alături de el la roş-albaştri. Fostul agent de jucători a dezvăluit că această discuţie a avut loc în avion, în 1999. Giovanni Becali a mărturisit că l-a atenţionat pe Gigi Becali să aibă grijă cum face actele înainte ca latifundiarul din Pipera să îi preia pe roş-albaştri.

Reclamă

Într-un meci al Stelei în Anglia, cu West Ham (n.r. – în 1999), cred, în cupele europene, că era şi Păunescu atunci… În avionul de întoarcere eram cu Gigi la business, pe scaunele din faţă. ‘Giovanni, am de gând să investesc la Steaua, vrei să vii cu mine?’. ‘Nu vin’.

I-am zis un singur lucru. ‘Ai grijă cum faci actele’. Nu bănuiam nimic, doar i-am zis să aibă grijă cum face actele, că urma să bage bani. A avut probleme mai târziu cu actele şi încă are.

Dacă eu mă băgam atunci cu el, probabil era mai bine, că eu nu făceam despărţirea asta (n.r.: a brandului Steaua). Rămâneam acolo, în Ghencea. Nu rămânea echipa la armată. Eram cu el, dar rămâneam în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Reuşeam cu ăia (n.r.: din armată), dădeam un procent şi armatei, 30% să menţină stadionul, aveam numai bonusuri, nu? Probabil.

Dar nu am vrut (n.r.: să investească la echipa lui Gigi Becali). I-am zis că e un risc şi a fost un risc, nu?”, a declarat Giovanni Becali pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și