Închide meniul
Foto

Ce poate să le facă Cristi Borcea femeilor. Bărbatul înşelat de soţie chiar cu omul de afaceri, dezvăluiri uluitoare: „Eu l-am văzut! Nu e neapărat frumos!”

Publicat: 14 iunie 2022, 19:08

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Marea iubire a lui Cristi Borcea, cucerită definitiv de bărbatul cu care l-a înlocuit pe milionar

Mihaela Borcea și Cristi Borcea | Hepta

  • Ce poate să le facă Cristi Borcea femeilor
  • Cristian Boureanu, dezvăluiri uluitoare

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, a făcut noi dezvăluiri despre Cristi Borcea. Boureanu a dezvăluit cum a reuşit Borcea să cucerească atât de multe femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cele care nu i-au rezistat lui Cristi Borcea a fost chiar Valentina Pelinel. Cei doi au început relaţia încă de pe vremea când aceasta era căsătorită cu Boureanu. Fostul politician a dat detalii despre modul de acţiune al lui Cristi Borcea în ceea ce priveşte femeile.

Ce poate să le facă Cristi Borcea femeilor. Dezvăluirea lui Cristian Boureanu

„Eu l-am văzut pe Cristi Borcea. E un Don Juan, are calitatea aia minunată că râde. Că toată lumea se întreabă de ce are succes la femei pentru că nu e neapărat frumos, e generos. Mai are o calitate pe care o consider defect. Spune orice ar vrea să audă o femeie. Lucru pe care eu nu o să îl fac în viaţa mea. Cristi, dacă vrea să-i spună că e frumoasă, e frumoasă, dacă vrea să îi facă palat, aşa îi spune. Lucrul acesta le place multor fete„, a dezvăluit Cristian Boureanu despre modul de acţiune al lui Cristi Borcea, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Reclamă

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre infidelitatea femeii: „Am aflat târziu! Mi-a zis: ‘Eşti tâmpit, eşti prost!’”

Cristian Boureanu, omul care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea, a dezvăluit când a aflat că femeia îl înşela cu Cristi Borcea. Omul de afaceri a dezvăluit şi cum a decurs dialogul cu Valentina Pelinel, în care vorbeau despre avansurile lui Cristi Borcea. Mai mult, Boureanu susţine că şi soţia lui Borcea de atunci i-a dat impresia că ar fi vrut să aibă o relaţie cu el.

Cristi Borcea s-a despărţit de Mihaela în 2011 şi, tot în acelaşi an, s-a căsătorit cu Alina Vidican. În tot acest timp, Borcea ar fi avut o relaţie şi cu Valentina Pelinel. Boureanu spune că a iertat-o pe fosta sa soţie pentru că l-a înşelat cu Borcea.

Reclamă

Pe Valentina? Cum să nu. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.

Îmi aduc aminte că eram pe plajă, în prima zi, și i-am spus Valentinei. M-am uitat la ea și i-am spus că ăsta vrea să te… așa.. și nevastă-sa se dă la mine. Nu există, că ești tâmpit, ești prost, că nu știu ce. Femeia alege. Da, știu, noi facem pe cocoșii, ne încordăm… ea a ales de multă vreme. După aia e un joc”, a spus Cristian Boureanu într-un podcastul lui Cătălin Măruţă.

Drama amoroasă a lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”