Închide meniul
Foto

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără. Dezvăluirea a venit abia acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2024, 9:08

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără. Dezvăluirea a venit abia acum

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tănără

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără e un lucru dezvăluit chiar de cea care se laudă că ar fi avut o relaţie cu „magnatul” român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Atindehou şi Ion Ţiriac ar fi avut o relaţie cu ceva ani în urmă, după cum susţine artista. Aceasta se laudă că s-a simţit excelent, fiind tratată ca o milionară în acea perioadă. „Ţiri” este felul în care îl poreclise femeia pe omul cu o avere de peste 2 miliarde de dolari.

Ce poreclă a putut primi Ion Ţiriac după o relaţie cu o femeie cu 44 de ani mai tânără

În trecut, despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac (84 de ani) ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor. Acum, Laurette nu a mai evitat subiectul, aşa cum o făcea în ultimii ani.

„(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului.

Reclamă

Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette la podcastul „Tare de tot”.

„Românii au prea mulţi bani!” Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni, într-un discurs fără precedent. Miliardarul român a fost extrem de iritat de faptul că a făcut cu maşina de acasă până la Ateneul Român, acolo unde a avut loc Gala Sportului românesc, o oră şi jumătate.

Ion Ţiriac a ajuns la concluzia că românii au mulţi bani, în contextul în care numărul maşinilor a crescut, dar şi preţul benzinei. Aşa şi-a început discursul miliardarul român în faţa sutelor de oameni prezenţi la Ateneul Român.

Reclamă 4 / 0/3

„Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport. Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea”, a spus Ion Ţiriac.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și