Închide meniul
Video

Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”

Reclamă

Publicat: 6 februarie 2024, 17:35

Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul:

Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril / Colaj Instagram

Anamaria Prodan (51 de ani) a fost învăţată de iubitul Ronald Gavril (37 de ani) să lovească cu pumnul. Agentul de jucători s-a filmat în sala de box alături de sportivul care este manageriat chiar de Floyd Mayweather.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul a luat lecţii de autoapărare chiar de la cunoscutul boxer, care are 23 de victorii la profesionişti (18 prin KO). Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are 1 milion de urmăritori.

Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul

Viața începe acolo unde se termină frica. Invățăm de la cei mai buni. Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este UNICUL Ronald Gavril. Campioni„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit că îi pregăteşte o gală fabuloasă iubitului Ronald Gavril şi îşi doreşte ca Floyd Mayweather să vină în România.

Anamaria Prodan şi boxerul din gaşca lui Mayweather, Ronald Gavril, sunt împreună de mai multă vreme. Dar s-au arătat lumii abia de Sărbători.

Multă vreme am ţinut-o pentru mine şi doar pentru noi şi pentru familia mea… a venit momentul când da, suntem împreună.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi vine ca o manuşă relaţia asta şi sunt fericită că, în sfârşit, am alături de mine pe cineva de nivelul meu. Un campion intercontinental, mondial, european, naţional. Un bărbat destonic, un bărbat mândru„, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ea îi promite o gală de neuitat iubitului Ronald Gavril, care boxează la Las Vegas.

Vrem să facem în România o gală despre care să se vorbească peste ani„, a precizat Anamaria Prodan.

Floyd Mayweather va fi unul dintre invitaţi.

Aş vrea să vină şi este posibil, pentru că ei sunt într-o relaţie extraordinară şi sunt aşa de mândră de el… este singurul ‘white boy’ dintre toţi boxerii de culoare ai lui Floyd„, a precizat vedeta de 51 de ani.

Obiceiul pe care îl are iubitul Anamariei Prodan cu Bebeto

Anamaria Prodan a mărturisit că fiul ei a început să meargă la sala de box împreună cu Ronald Gavril. Ea a precizat că Gavril îi dă sfaturi lui Bebeto.

(n.r. Te mai antrenezi şi tu?) Da, mă duc la sală, boxul este foarte-foarte bun pentru organism, pune sângele în mişcare. Bebe merge, Ronald îl învaţă, chiar i-a spus că e important pe terenul de fotbal să stai mândru. Au o relaţie minunată şi sunt foarte fericită”, a dezvăluit Anamaria Prodan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Bebeto este fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Impresarul mai are două fete, Sarah şi Rebecca, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și