Închide meniul
Foto

Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu prima soţie, Mihaela!

Publicat: 28 mai 2024, 21:44

Reclamă
Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu prima soţie, Mihaela!

Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu prima soţie, Mihaela!

Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Melissa / colaj Instagram

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri despre familia lui Cristi Borcea. Iată ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a mărturisit că se înţelege de minune cu Melissa. Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea locuieşte în Statele Unite. (IMAGINI CU FAMILIA BORCEA ÎN GALERIA FOTO)

Ce relaţie poate să aibă Valentina Pelinel cu Melissa, fiica lui Cristi Borcea din căsătoria cu prima soţie, Mihaela!

Cu Melissa am creat o legătură specială încă de când ne-am cunoscut și aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm. Ea ne vizitează în țară, dar ne mai întâlnim și în alte locuri din lume, iar eu merg la Miami, unde studiază, împreună cu copiii. Să vezi cum e când ne întâlnim cu toții, ne trebuie un etaj de hotel sau o casă mare.

Melissei îi place să trăiască în America, la Miami, acolo unde și studiază. Din păcate, nu cred că se va întoarce vreodată în România, pentru că în SUA e ca peștele în apă. Când merg în vizită cu copiii acolo, Melissa și cu mine facem un super-program pentru ei; îi ducem la grădina zoologică, la terenurile publice de fotbal, la grădina botanică, la plajă, să se bălăcească, la restaurantele lor preferate, la Disney, Warner Bros Studios și la locurile de joacă. Programul în SUA e dedicat lor, copiilor noștri”, a declarat Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo.

Reclamă
Reclamă 4

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”

Mihaela Borcea a oferit declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea. Fosta soţie a milionarului român a dezvăluit că separarea de acesta a fost o schimbare radicală în viaţa ei, mărturisind însă că a rămas în relaţii bune cu fostul şef de la Dinamo, de dragul copiilor.

Mihaela Borcea a fost prima soţie a lui Cristi Borcea, cei doi fiind căsătoriţi timp de aproape 13 ani. Cei doi au divorţat în 2011, iar în acelaşi ani, milionarul român s-a căsătorit cu Alina Vidican.

Reclamă

Mihaela Borcea a mărturisit că, după divorţul de Cristi Borcea, a preluat controlul asupra vieţii ei. Aceasta a transmis că despărţirea după o relaţie de 23 de ani nu a fost una uşoară, însă a reuşit să depăşească perioada dificilă.

De asemenea, Mihaela Borcea a declarat că relaţia cu fostul ei soţ s-a îmbunătăţit, dat fiind faptul că împreună au trei copii.

„Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum.

Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor.

Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri”, declara Mihaela Borcea pentru sursa citată.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:10

LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și