Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”

Reclamă

Publicat: 8 martie 2024, 12:45

Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”

Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea/ Spynews.ro

Mihaela Borcea a oferit declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea. Fosta soţie a milionarului român a dezvăluit că separarea de acesta a fost o schimbare radicală în viaţa ei, mărturisind însă că a rămas în relaţii bune cu fostul şef de la Dinamo, de dragul copiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost prima soţie a lui Cristi Borcea, cei doi fiind căsătoriţi timp de aproape 13 ani. Cei doi au divorţat în 2011, iar în acelaşi ani, milionarul român s-a căsătorit cu Alina Vidican.

Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea

Mihaela Borcea a mărturisit că după divorţul de Cristi Borcea, a preluat controlul asupra vieţii ei. Aceasta a transmis că despărţirea după o relaţie de 23 de ani nu a fost una uşoară, însă a reuşit să depăşească perioada dificilă.

De asemenea, Mihaela Borcea a declarat că relaţia cu fostul ei soţ s-a îmbunătăţit, dat fiind faptul că împreună au trei copii.

„Divorțul de Cristi Borcea, de acum aproape 13 ani, a reprezentat o schimbare radicală în viața mea. După aceasta, am preluat controlul vieții mele și am pornit pe un nou drum.

Reclamă

Despărțirea după 23 de ani nu a fost ușoară, dar am depășit această etapă cu determinare și am privit către viitor.

Relația cu Cristi Borcea s-a îmbunătățit pe parcursul timpului, concentrându-ne asupra co-parentingului și oferindu-ne sprijin reciproc în procesul de creștere a copiilor noștri”, a declarat Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Patrick, Melissa şi Angelo sunt cei trei copii pe care Mihaela şi Cristi Borcea îi au împreună. Milionarul român mai are alţi şase copii: George Alexandru şi Gloria, din mariajul cu Alina Vidican, Milan, Indira şi Rania, din cel cu Valentina Pelinel, iar din relaţia cu avocata Simona Voiculescu s-a născut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa lui intimă. Milionarul a recunoscut că le-a înşelat pe primele două soţii pe care le-a avut, Mihaela şi Alina. Iată motivul incredibil pentru care Cristi Borcea şi-a înşelat soţiile!

Cristi Borcea a mărturisit că singura soţie pe care nu a înşelat-o este cea actuală, Valentina. Fostul acţionar şi preşedinte executiv al lui Dinamo se află într-o relaţie bună cu fostele soţii.

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile. M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei naționalei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

„Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai spus Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și