Închide meniul
Foto

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Vedeta, disperată să rămână fără soţ!

De Antena Sport
Publicat: 29 octombrie 2022, 18:45

Au apărut noi detalii despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Dacă antrenorul lui Neftchi Baku nu se grăbeşte să îşi încheie căsnicia, vedeta de 49 de ani este disperată să se pronunţe hotărârea şi să rămână singură.

Reclamă
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Colaj Profimediaimages/Instagram

În această săptămână a avut loc o nouă înfăţişare la tribunal, dar „Reghe” a lipsit şi de această dată. Judecătorii nu au avut de ales şi au amânat din nou procesul.

Reclamă

Ce s-a aflat despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost reprezentat de avocatul său. Anamaria Prodan nu a lipsit din sala de judecată şi a avut o reacţie vehementă după ce a aflat ce decizie s-a luat.

Reclamă

Am fost acolo! Nu s-a întâmplat nimic, s-a amânat pentru luna noiembrie„, a spus Anamaria Prodan, dezamăgită, pentru click.ro.

Impresarul şi-a pierdut răbdarea, mai ales după bătaia în plină stradă cu Reghecampf. I-a cerut celui de-al doilea soţ al ei să grăbească divorţul. Fostul antrenor al lui FCSB trăieşte deja o poveste de iubire cu Corina Caciuc, cea cu care are şi un copil. Liam Reghecampf s-a născut în luna mai şi a fost botezat în România imediat după scandalul monstru în care tatăl său a ajuns la poliţie.

Vedeta s-a prăbuşit emoţional: „Vreau să scap, să se termine circul ăsta!”

Vreau să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat cu cerul și cu pământul! M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru, pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să divorțăm, că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ!”, spunea Anamaria Prodan pentru sursa citată anterior.

Între timp, Anamaria Prodan a intrat în politică şi anunţă că îşi doreşte să ajute femeile abuzate de către parteneri.

A venit timpul să fim o voce care se face auzită. O voce care vorbește despre noi, femeile. O voce care cere drepturi, legi și egalitate de gen!„, a transmis, astăzi, Anamaria Prodan pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan, faţă în faţă cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan și amanta soţului ei, Corina Caciuc, vor fi, în sfârşit, faţă în faţă. Corina este cea care a dat-o în judecată pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf, după ce aceasta a umilit-o public.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a fost cea care i-a cerut cu o lună în urmă lui Caciuc să îl preseze pe Reghecampf să încheie procesul de divorţ.

Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok!

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, spunea Prodan, cu o lună în urmă.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea