Închide meniul
Foto

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre iubita lui: „Nu vă permit!”. Ameninţare directă

Reclamă

Publicat: 1 mai 2022, 17:07

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre iubita lui: „Nu vă permit!”. Ameninţare directă

Vladimir Putin ar fi într-o relaţie cu Alina Kabaeva

Colaj Profimedia / Hepta

Vladimir Putin a decis, în urmă cu 67 de zile, să declanşeze războiul în Ucraina. De atunci, a fost în fiecare moment în centrul atenţiei şi întreaga lume a încercat să afle cât mai multe detalii şi despre viaţa lui privată. Se zvoneşte că preşedintele Rusiei este într-o relaţie cu Alina Kabaeva, fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică. Femeia care este de o frumuseţe rară i-ar fi dăruit şi cel puţin doi copii lui Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele două luni, Kabaeva ar fi fost ascunsă într-un buncăr din Elveţia, împreună cu cei patru copii ai săi. Totuşi, săptămâna trecută a avut o primă apariţie publică de la izbucnirea conflictului armat şi a fost văzută în Rusia.

Vladimir Putin şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre Alina Kabaeva

Liderul de la Kremlin nici a răbufnit de fiecare dată când cineva a avut curajul să îl întrebe despre femeile din viaţa lui. A exclus că ar fi într-o relaţie cu fosta gimnastă şi i-a apostrofat pe cei care „se târâie, cu fanteziile lor erotice, prin vieţile altora„.

Am o viaţă privată şi nu vă permit amestecul. Trebuie să îmi fie respectată„, a ameninţat Vladimir Putin, potrivit mirror.co.uk.

Alina Kabaeva are 38 de ani şi este cu 31 de ani mai tânără decât preşedintele Rusiei. Jurnaliştii de la dailymail.co.uk anunţă că au primit confirmări de la sursele lor că fosta gimnastă are „doi copii secreţi” cu Putin. Primul băiat ar fi fost născut în Elveţia, în 2015. Al doilea s-a născut patru ani mai târziu, la Moscova.

Reclamă

Într-un raport publicat astăzi, un medic obstrecian de origine sovietică, care are şi paşaport elveţian şi îl ştie pe Putin de peste trei decenii, a recunoscut informaţiile apărute în presă.

Relația Alinei cu Putin există. Copiii lor – doi fii – sunt copiii lui Putin. Alina nu avea altă relație. Asta ar fi fost prea periculos pentru ea„, a precizat sursa amintită anterior.

Cu cine s-ar fi mai iubit Vladimir Putin

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Putin, cea cu care are două fiice. Este vorba de Maria, născută în 1985, şi Ekaterina, cea care are s-a născut un an mai târziu. Cei doi au divorţat.

Reclamă 4 / 0/3

Cu 20 de ani în urmă, preşedintele Rusiei ar fi avut o relaţie şi cu Svetlana Krivonogikh, cea care i-a fost menajeră şi i-a devenit amantă.

Şi Miss Rusia 2003 l-a fermecat pe Vladimir Putin. Este vorba de Victoria Lopyreva. Modelul s-a întâlnit apoi cu fostul mijlocaş al lui Manchester United, Henrikh Mkhitaryan.

În ultima perioadă singura relaţie în care ar fi fost Vladimir Putin este cea cu Alina Kabaeva. Totuşi, din 2007 idila lor este negată în permanenţă de preşedintele Rusiei.

Cum a atras atenția Kabaeva, la prima apariție publică după începutul războiului

Jurnaliștii ruși n-au scris nimic despre presupusa relație a Alinei cu Vladimir Putin, pentru a păstra cenzura impusă de președintele Rusiei în presa din țară.

Și canalul de telegram Tol’ko Nikomu a vorbit despre apariția fostei campioane olimpice la gimnastică ritmică. Sursa respectivă a adus în discuție „mâna cosmeticianului”, referitor la aspectul femeii de 38 de ani. În plus, pe degetul Alinei Kabaeva a fost observată și o verighetă.

O nouă apariţie rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer şi este din nou văzută cu o verighetă. Şi da, mâna cosmeticianului familiei este destul de vizibilă”, a scris Tol’ko Nikomu.

Supranumită în trecut „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice la gimnastică ritmică, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

Reclamă

Ca urmare a zvonurilor cum că Alina Kabaeva s-ar ascunde în Elveția, cetățenii din Rusia, Belarus și Ucraina au lansat o petiție, în urmă cu două săptămâni, prin care au cerut autorităților să o exileze din țară și să o deporteze înapoi în Rusia. Până acum, petiția a adunat peste 73.500 de semnături.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Alina Kabaeva ar avea doi copii cu Vladimir Putin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și