Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2023, 17:14

Reclamă
Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani

Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf/ Instagram

S-a aflat ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan în urmă cu nouă ani. Impresara a dezvăluit că încă o are în garderoba sa, în ciuda despărţirii de antrenorul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut o apariţie de senzaţie la Gala Fotbalului, în 2009. Atunci, la braţul lui Laurenţiu Reghecampf, impresara a purtat o rochie roşie lungă, care avea chipul soţului ei pictat pe ea.

Ce s-a ales de rochia cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf, purtată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a declarat că încă păstrează rochia cu chipul lui „Reghe”. Aceasta a declarat că în ciuda divorţului de antrenor, mai păstrează unele obiecte din perioada în care erau împreună. Printre aceste obiecte se numără şi rochia purtată în urmă cu nouă ani, dar şi un tablou cu Laurenţiu Reghecampf.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai dezvăluit că toate aceste obiecte, printre care şi rochia cu chipul lui „Reghe”, îi vor rămâne amintire lui Bebeto, şi el va decide, când va creşte, ce face cu ele.

„Da. O am încă rochia! Eu păstrez undeva, ca pe toate momentele importante din viața mea. Chiar dacă mai șterg din ele, cele importante rămân. Rochia a fost făcută pentru Reghecampf ca răsplată a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Și rochia, și tabloul, toate sunt păstrate pentru băiatul meu. Când el va crește va decide ce face cu ele”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Anamaria Prodan a plătit suma de 1500 de euro în schimbul rochiei personalizate cu chipul soţului ei. La vremea respectivă, Laurenţiu Reghecampf o antrena pe Al-Hilal, după ce a părăsit-o pe FCSB după două sezoane.

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Impresara a dezvăluit că cei doi trebuie să rămână uniţi, în ciuda divorţului dintre ea şi antrenor.

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, însă antrenorul nu a fost de acord, din ce reiese din spusele ei. Impresara a declarat că toţi copiii antrenorului ar trebui să se înţeleagă, şi a oferit ca exemplu relaţia pe care ea o are cu Luca, fiul pe care „Reghe” îl are din prima căsnicie.

Reclamă

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan, pentru libertateapentrufemei.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:20

VIDEOLarry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

13:07

Selecţionerul Danemarcei a răbufnit după înfrângerea cu Germania: „M-am săturat de aceste decizii ridicole”

12:07

Momentul critic în care Edi Iordănescu le-a promis celor din familia sa că îşi va da demisia după EURO 2024

12:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian

11:55

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024

11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și