Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc: „Să rămână fraţi!”

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2023, 18:14

Reclamă
Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc: „Să rămână fraţi!”

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, băiatul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf, Bebeto şi Corina Caciuc/ Colaj Instagram

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Impresara a dezvăluit că cei doi trebuie să rămână uniţi, în ciuda divorţului dintre ea şi antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf încă sunt în plin proces de divorţ. După separarea de impresară, antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc, alături de care are şi un băiat, pe nume Liam.

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurenţiu Reghecampf ca Bebeto să-l cunoască pe Liam, însă antrenorul nu a fost de acord, din ce reiese din spusele ei. Impresara a declarat că toţi copiii antrenorului ar trebui să se înţeleagă, şi a oferit ca exemplu relaţia pe care ea o are cu Luca, fiul pe care „Reghe” îl are din prima căsnicie.

Anamaria Prodan a declarat că întotdeauna Luca va avea uşa casei sale deschise, chiar dacă ea şi Laurenţiu Reghecampf nu mai sunt împreună.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

Reclamă

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină”, a declarat Anamaria Prodan, pentru libertateapentrufemei.ro.

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

S-a aflat ce a putut să facă Anamaria Prodan, în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a defilat pe podiumul de modă, alături de manechine celebre, la un eveniment monden din Timișoara.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima înfățișare în procesul de divorț a avut loc pe 27 septembrie, la Judecătoria Buftea. În seara respectivă, impresara a fost pe scenă la Timișoara, pentru evenimentul la care de altfel a fost și model.

La evenimentul la care a fost manechin, la Timișoara, Anamaria Prodan a îmbrăcat un costum masculin, ținută despre care a declarat că o reprezintă. Impresara a mai dezvăluit și cum reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 50 de ani.

„Frumusețea vine din interior. Nu este o simplă vorbă aruncată în vânt. Chiar așa este. Când ești un om frumos în interior asta se poate vedea superb și pe afara. Eu am grijă de mine. De ceea ce mănânc, de sănătatea mea până la urmă. Mănânc calculat. nu fac excese. Nu fumez, nu mă droghez. Nu beau alcool. Nu pierd nopțile. La mine totul e calculat”, a declarat Anamaria Prodan, conform viva.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și