Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de vila de lux a lui Irinel Columbeanu! Dezvăluiri tulburătoare ale fostului milionar: „A fost pus un foc!”

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2023, 17:53

Reclamă
Ce s-a ales de vila de lux a lui Irinel Columbeanu! Dezvăluiri tulburătoare ale fostului milionar: „A fost pus un foc!”

Ce s-a ales de vila de lux a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu şi casa sa de la Izvoran/ Colaj Hepta

S-a aflat ce s-a ales de vila de lux a lui Irinel Columbeanu. Casa din Izvorani a fostului milionar a fost făcută scrum, după incendiul din 2020. Columbeanu crede şi acum că cineva i-a dat foc locuinţei sale, pentru a masca un furt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu a ajuns falit şi în prezent locuieşte la un azil de bătrâni, din Ghermăneşti. Fostul milionar a ajuns chiar la mila lui Gigi Becali, însă latifundiarul din Pipera nu este dispus să-l ajute pe acesta.

Ce s-a ales de vila de lux a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a oferit dezvăluiri tulburătoare despre casa sa din Izvornai. Locuinţa impunătoare, construită în stil californian, este o ruină, după incendiul din 2020.

Fostul milionar a declarat că doar statuia lui Sabin Bălaşa a rămas intactă, după incediu. Columbeanu consideră că locuinţa sa a fost prădată de hoţi, şi consideră că aceştia au incendiat-o. Mai mult decât atât, fostul milionar de la Izvorani a declarat că hoţii i-au furat frescele mobile de pe pereţi, iar restul obiectelor au rămas în locuinţă, pentru actualul proprietar al terenului.

„Cu excepția statuii toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care statea statuia, și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă.

Reclamă

Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le ieri dacă voiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut.

Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de click.ro.

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni. Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni, după ce şi-a pierdut întreaga avere.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani.

Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe„, a spus Anamaria Prodan.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și