Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 9:22

Reclamă
Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu, care a ajuns falit şi într-un azil de bătrâni. Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia în care a ajuns Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns să locuiască într-un azil de bătrâni, după ce şi-a pierdut întreaga avere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Irinel Columbeanu se ştiu de foarte mulţi ani, iar vestea că acesta a ajuns să stea într-un azil de bătrâni nu a lăsat-o indiferentă pe vedetă. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Anamaria Prodan, fără milă după prăbuşirea totală a lui Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan e de părere că Irinel Columbeanu trebuia să îşi chibzuiască mai bine averea pentru a nu ajunge în această situaţie dramatică.

Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani.

Eu cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea. Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe„, a spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu (66 de ani), după ce mai multe persoane i-au transmis să îl ajute pe fostul milionar care a ajuns în azil şi are nevoie disperată de bani. Patronul FCSB-ului nici nu a vrut să audă şi a avut o reacţie care a surprins pe toată lumea.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă 4 / 0/3

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și